in

Blikk Bumm nyár – kaparj és nyerj

Hirdetés
Hirdetés

Zajlik a Blikk Bumm nyár – vásárold meg a Blikket a játék időtartamában (május 26. – július 3.) és töltsd föl a Blikk Bumm matricán található kódot.

Nincs más dolgod, mint megvásárolni a Blikket, és a címlapon lévő matrica kaparórétegét lekaparni.
A többi már a szerencse dolga!

Amennyiben a kaparóréteg alatt három egyforma ikont találsz, akkor tiéd az ikonhoz tartozó nyereménytárgy.

Az Akció menete
A Blikk Bumm Nyár játékának időtartamában, 2015. május 26. és július 3. között minden hétköznapi lapszám (hétfő-péntek) címlapján ragasztásra kerül egy matrica, amely két kaparófelületet tartalmaz (dupla nyerési esély). A kaparófelületek alatt 3 ikon található. Amennyiben három azonos ikont talál, akkor nyert: nem nyertes (nyeretlen) szelvények azok, amelyek különböző ikonokat tartalmaznak.
A matrica kereskedelmi forgalomban önállóan nem kapható!

Az olvasók feladata, hogy a címlapra ragasztott matricán a kaparófelületet lekaparják, az ikonokat megnézzék, és az ikonokat összehasonlítsák. Ekkor azonnal kiderül, hogy nyert-e vagy sem a pályázó. Amennyiben a kaparófelület alatt nyeremény található, akkor föl kell hívnia a nyertesnek a lapban található telefonszámot aznap 19 óráig (06-1-487-3434) adategyeztetés végett. Csak azok a matricák fogadhatók el nyertesnek, amelyen egyértelműen beazonosíthatóak az ikonok.

A dupla kaparóréteggel ellátott matricáknál csak azok nyertes szelvények, amelyeknél egy kaparóréteg alatt található a 3 azonos ikon. Pl. nem nyertes szelvény, ahol az egyik kaparóréteg alatt egy ruhaikon, a másik kaparóréteg alatt 2 ruhaikon található, vagyis a különböző kaparórétegek alatt található ikonok nem adhatóak össze. Az alábbi napi nyeremények (amelyek nem tartoznak az 1991. évi XXXIV. 34. tv. hatálya alá) kerülnek kiosztásra:

Nyeremények
29 darab 15 000 MOL üzemanyag-utalvány
20 darab 50 000 kerékpár
10 darab 100 000 egyhetes külföldi nyaralás
20 darab 15 000 családi belépő a mogyoródi csúszdaparkba
10 darab 25 000 roller
13 darab 40 000 wellness-hétvége, a Hotel Vénusz szállodában
20 darab 50 000 banki utalvány
10 darab 25 000 C&A ajándékkártya

Blikk Bumm Extra
A játékos feladata a Blikk Bumm játék matricáinak gyűjtése, legyen az nyertes vagy nyeretlen, és a matricákon található kódok feltöltése a www.blikk.hu/extra oldalon.
A játékos ahányszor összegyűjti a szükséges kódmennyiséget az adott ajándékhoz, annyiszor kapja meg a garantált ajándékot.
A Blikk Bumm Extra során az alábbi garantált ajándékot kapja az olvasó
Piros színű strandtörölköző (25 db kód)
Piros színű bevásárlótáska (15 db kód)
Egy kód csak egyszer használható fel!
A játék regisztrációhoz és adatvédelmi irányelveink elfogadásához kötött!

Nyertesek
Játékszabály

Várjuk a kommentedet!

TOTÓ 23. heti, második fordulós eredmények

Jön a Konyhafőnök 3. évfolyama és a Junior műsor is