in ,

Blikk Bumm: Hétfőtől duplán nyerhetsz

Augusztus 24-től folytatódik a Blikk Bumm kaparós játék.

Mindegyik Blikk címlapján lesz egy kaparósávval – nem is egy, mindjárt kettő, azaz a nyerési esélyét máris megdupláztuk! – ellátott matrica, a szürke réteg alatt pedig különféle ikonok lapulnak.

Ha lekaparja a sávot, előbukkan a három kis ábra: ha mindhárom egyforma, ön nyert! Hogy mit, azt az ikonok árulják el, most csak néhány dolgot árulunk el, hogy kedvet csináljunk a játékhoz.

Ha szerencsés kézzel választ újságot, akkor megnyerheti például a két főre szóló kényeztető wellness-hétvégét – így legalább lesz hol eltölteni azt a pár napot, amíg rendbe teszik a lakását, merthogy akár egy lakásfelújítási utalványt is kikaparhat magának.

Szerepel a nyeremények között okostelefon, 30 ezer forintos ruházati utalvány és 40 ezer forint értékű műszakicikk-utalvány is, aki viszont még nem tudja, hogy mire lenne szüksége, az nyugodtan morfondírozhat azután is, hogy elvitte a 25 ezres banki utalvány valamelyikét – vagy akár az összeset.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Ne feledd ugyanis, hogy semmi nem szab gátat a nyeremények özönének, ha minden matrica alatt nyerő ikonokat talál, akkor mind a tied!

Vegyél tehát minél több lapot, ha pedig megtalálta a három egyforma ábrát – természetesen egyetlen matricán –, akkor jelentkezzen a 06-1 487-3434-es telefonszámon este 7 óráig. A Blikk Bumm szeptember 27-ig tart.

Szólj hozzá!

Maradj Talpon 2015: Jön a különleges adás – jelentkezz!

Posta nyereményjáték: Borítékoljuk a nyugalmat!