in ,

Bezár a bazár – jelentkezési infok itt

Hirdetés
Hirdetés

Bezár a bazár! – milliós tárgynyereményért és autóért megy a játék a TV2-n

A Bezár a bazár! gameshow játékospárjai szellemi kihívásokat teljesítve értékes másodperceket gyűjtenek, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nagyértékű nyereménytárgyat kiszabadítsanak a ketrecből maguknak.

A Bezár a bazárötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat. Az eredeti formátum Raid the Cage néven a világ számos országában már nagy sikert aratott, Vietnámtól Argentínáig.

A játékospároknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük kvízkérdésekre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos használ fel arra, hogy a ketrecből minél több értékes nyereményt kiszabadítson, mielőtt bezárul az ajtó.

Egyetlen egyszer cserélhetnek, ha úgy látják, másikuk jobban teljesítené az adott feladatot. Vannak olyan tárgyak, amiket egyetlen körrel ki lehet vinni és elnyerni, az értékesebbekhez viszont csak újabb feladatok teljesítése árán férhetnek hozzá.

Az, hogy a ketrecben lévő játékos melyiket választja, a saját döntésén múlik. Ha ügyesek, akár egy autót és egyéb értékes tárgyakat (bútor, elektronikai eszköz, stb.) is megnyerhetnek egyetlen este alatt. A cél mindössze annyi, minél több dolgot kivinni, mielőtt bezár a bazár! A műsort az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 Csoport megrendelésére.

A Bezár a bazár hamarosan újra kinyit, ahol az álmok másodpercek alatt valóra válnak!

Ez a határtalan lehetőségek tárháza, ha elég okosak vagytok, és jól gazdálkodtok az idővel, most megszedhetitek magatokat, de vigyázat, ha elfogy az idő, az ajtók záródnak. Jelentkezzetek párban, Titeket is vár a Bezár a bazár!

Jelentkezz ITT

Várjuk a kommentedet!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 46. hét: 2019.11.13

Burn nyereményjáték – Nyerj utat a Riói karneválra! A játék december 15-ig tart!