in , , ,

Benu Magazin rejtvény – nyerj rendszeresen, így küldd be a megfejtést

Benu Magazin rejtvény – nyerj rendszeresen, így küldd be a megfejtést.

Megfejtetted a BENU Magazinban található rejtvényt? Töltse ki a megadott mezőket, kattints a Megfejtés beküldése gombra a regisztrációhoz és már részt vesz a nyereményjátékban!

A regisztráció a Játék teljes időtartamára érvényes, egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni, egy e-mail címről havonta kizárólag egy havi megfejtés küldhető.

Egy regisztrációval kizárólag egy Játékos játszhat. A Szervező azon Játékosok közül sorsol, akik a Játékban való részvételhez szükséges adataikat hiánytalanul megadták.

Nyeremények:


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Havonta ajándékcsomag
Negyedévente Media Markt ajándékutalvány

A Játék során kisorsolásra kerülő nyeremények pontos körét, megnevezésüket a Szervező a rejtvényt tartalmazó reklámkiadványában teszi közzé.

A nyeremények köre havonta változhat. A Szervező vállalja a nyereményekre vonatkozó minden adózási és egyéb jogszabályi bejelentési kötelezettséget.

A Szervező havonta 3 Nyertest és 3 Pótnyertest sorsol ki. A sorsolás időpontja tárgyi hónapot követő hónap 3. munkanapja 14 óra 00 perc.

A Szervező az „Extra Játék” során negyedévente 1 nyertest és 1 pótnyertes sorsol ki, az „Extra Játék” sorsolási időpontja negyedévenként.

Benu Magazin rejtvény beküldés ITT.

Szólj hozzá!

Ökokaland Extra sorsjegy betűkódok, betűk értéke

Benu Magazin rejtvény - nyerj rendszeresen, így küldd be a megfejtést

www benu.hu/rejtveny – nyerj rendszeresen, így küldd be a megfejtést