in

Baráth Viktória – Orosz rulett könyv pdf – Íme akönyv online!

Baráth Viktória – Orosz rulett könyv pdf – Íme akönyv online!

Amikor az életed a tét

Sophia, a fiatal és céltudatos lány úgy nőtt fel, hogy nem ismerte az édesanyját. Csupán egy magyarázkodó levél maradt neki emlékül, és egy nyom, miszerint a nő Las Vegasban él. Sophia így a bűn városába költözik, hogy felkutassa a családi gyökereit, ott azonban falakba ütközik. Unalmas munkát vállal, mellette viszont, amikor leszáll az éj, a lány élete megtelik izgalommal és kalanddal.

Amikor segítségre van szüksége, alkut köt Viktor Makszimovval, az éjszakai klubok és kaszinók urával. Sophia távol akarja tartani magát a zűrös múltjától, ám ekkor még nem is sejti, hogy a férfi mekkora veszélyt jelent a számára.

Mit tehetünk, ha az érzelmeink veszik át az uralmat felettünk? Engedhetünk a csábításnak, ha a gyönyör mellé gondok is társulnak?

Baráth Viktória ismét a sötét oldalra kalauzolja olvasóit egy olyan történetben, amelyben sosem tudhatod, mit rejt a következő oldal.

Baráth Viktória – Orosz rulett könyv pdf – Íme akönyv online!

Ez a cikk Baráth Viktória – Orosz rulett könyv pdf – Íme akönyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Willow Winters – Miattad remélek – Julia & Mason 2. könyv pdf – Íme a könyv online!

Hol látható a Munkácsy trilógia 2022-ben? Íme a válasz!