in

Balaton szelet nyereményjáték kódfeltöltés – “Minden 4. nyer!”

Hirdetés

Balaton szelet nyereményjáték kódfeltöltés – “Minden 4. nyer!”.

Vásárolj promóciós csomagolású BALATON terméket.

Ha a csomagolás belsejében a NYERTEL feliratot találod, a promóció ideje alatt beválthatod egy BALATON BUMM 42g termékre, a résztvevő beváltóhelyeken.

Ha a csomagolás belsejében 7 jegyű kódot találsz, töltsd fel a kódot a weboldalon, és indulj napi-, heti nyereményekért, valamint az 1 millió forintos fődíjért.

Őrizd meg a csomagolást és figyeld a megadott e-mail címed, hogy nyertél-e!

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A játék 2021. október 1-jén indul és 2021. november 30-ig tart.

Ki vehet részt a promócióban?

A promócióban bejelentett, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött személyek vehetnek részt.

A Játékban nem jogosultak részt venni a Szervezők, a Lebonyolítók, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek továbbá a Játékban résztvevő termékeket árusító kereskedelmi és vendéglátóipari egységek munkavállalói és hozzátartozói.

Hova kell feltöltenem a kódot?

A kódot a www.balatonszelet.hu weboldalon kell feltöltened.

Az első kód feltöltésével egy időben regisztrálnod is kell. A regisztráció́ az e-mail cím és a kód megadása után történik.

Figyelem: a www.balatonszelet.hu weboldalra kattintva a játékosokat a rendszer automatikusan átirányítja a www.nyerjanestlevel.hu weboldalra, ahol a regisztráció és kódfeltöltés kivitelezésre kerül, ez egy technikai megoldás, a pályázat feltöltést nem befolyásolja.

Hova kell feltöltenem a képet a csomagolásról?

A kódod a www.balatonszelet.hu weboldalon tudod feltölteni e-mail címed és a kódod megadásával. Nyertesség esetén az e-mail címedre küldött levélben kattints a gombra és töltsd fel a képet!

Bővebb – Balaton szelet nyereményjáték

Szólj hozzá!

Balaton szelet nyereményjáték 2021 beváltóhelyek – mutatjuk a listát!

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot október 29-ei nyerőszámai