Balaton nyereményjáték: Észak vagy Dél – a játék június 30-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Balaton nyereményjáték: Észak vagy Dél.

Vásárolj promóciós csomagolású Balaton Ét, Balaton Tej, Balaton Kókuszos szeletet vagy Balaton Bummot, a csomagolás belsejében található kóddal indulj a napi nyereményekért, válassz heti nyereményt, szavazz a fődíjra és nyerj! Kódfeltöltés: www.balatonszelet.hu.

A Balaton Bumm szeletben található kód duplán számít! A nyeremények átvételéhez őrizd meg a csomagolást! További információ a 0680 44 28 81-es telefonszámon vagy a www.balatonszelet.hu oldalon.

Döntsd el te, hogy az északi vagy a déli fődíj kerüljön kisorsolásra! A játékban csak az Észak vs Dél promóciós csomagolású termékek vesznek részt.

  • Vásárolj Észak vs Dél promóciós csomagolású BALATON BUMM-ot, BALATON Ét vagy Tej szeletet vagy BALATON Kókuszos szeletet!
  • Töltsd fel a csomagolás belsejében található kódot a jelen oldalon (www.balatonszelet.hu/#kodfeltoltes), a promóció időtartama alatt (2017.05.02. és 2017.06.30. között) az északi vagy a déli heti nyereményekre! A kódfeltöltéssel automatikusan a napi nyereményért is játszol.
  • PRO Tipp: A BALATON BUMM csomagolásokban található Észak vs Dél promóciós kódokat duplán (2x) töltheted fel, így növelheted esélyeid.
  • A kódfeltöltés után szavazz, hogy az északi vagy a déli fődíj kerüljön kisorsolásra a promóció végén. A fődíj esetén kizárólag az a nyeremény kerül kisorsolásra, amelyre a kódfeltöltők a legtöbb szavazatot adták.
  • Fontos, hogy őrizd meg a csomagolásokat, melyekről feltöltöttél kódot.
  • Amennyiben te vagy a szerencsés nyertes, a csomagolást lefotózva vagy szkennelve küldd a patrik.horvath2@jwt.com címre. Nyereményed az ellenőrzést követően kerül postázásra.
  • Egy játékos a promóciós teljes időtartama alatt maximum 9 db, 1 játékhét alatt pedig maximum 1 db heti nyereményt nyerhet.
  • A napi 1 karton BALATON BUMM-ot és a heti nyereményeket nyerő időpontok alapján sorsoljuk. A nyerő időpontok reggel 6 és éjfél között vannak véletlenszerűen elosztva.
  • A fődíjat az összes érvényes pályázat között soroljuk ki 2017.07.04. 11.00 időpontban. Egy játékban valamennyi érvényes kódfeltöltés külön pályázatnak minősül.
  • A napi és a heti nyeremények nyerteseivel e-mailben, a fődíj nyertessel telefonon vesszük fel a kapcsolatot, hogy a nyeremény átvételéhez szükséges teendőkről egyeztessünk.

“Kérlek, a csomagolást őrizd meg a promóció végéig, hiszen csak a nyertes kódokkal ellátott csomagolás bemutatásával nyerhetsz! Bővebb információt a Játékleírás menüpont alatt találsz.” – írják a játék szervezői

A promóció időtartama: 2017.05.02 – 2017.06.30

 

 

Jöhetnek a hozzászólások