in

Balaton nyereményjáték 2021 – “Minden 4. nyer!”: a játék 2021. november 30-ig tart

Hirdetés

Balaton nyereményjáték 2021 – “Minden 4. nyer!”: a játék 2021. november 30-ig tart.

Vásárolj promóciós csomagolású BALATON terméket.

Ha a csomagolás belsejében a NYERTEL feliratot találod, a promóció ideje alatt beválthatod egy BALATON BUMM 42g termékre, a résztvevő beváltóhelyeken.

Ha a csomagolás belsejében 7 jegyű kódot találsz, töltsd fel a kódot a weboldalon, és indulj napi-, heti nyereményekért, valamint az 1 millió forintos fődíjért.

Őrizd meg a csomagolást és figyeld a megadott e-mail címed, hogy nyertél-e!

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A játék 2021. október 1-jén indul és 2021. november 30-ig tart.

1. Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

 1. Vásárolj legalább egy promócióban résztvevő BALATON szelet® terméket.
 2. Töltsd fel a promóciós csomagolás belsejében található 7 jegyű kódot a nyereményjáték időtartama alatt, 2021. október 1. 8:00 és november 30. 23:59 között a www.balatonszelet.hu weboldalon.

(Az első kód feltöltésével egy időben regisztrálnod is kell. A további kódfeltöltéseknél már csak az e-mail címed és a 7 jegyű kódot kell megadnod.)

2. Melyik BALATON szelet® termékekben találok kódokat?

A játékban kizárólag az alábbi, “Keresd a 4-est és nyerj!” promóciós csomagolású BALATON szelet® termékek vesznek részt:

 • BALATON Tej 30g
 • BALATON Ét 30g
 • BALATON Bumm 42g
 • BALATON Bumm Fehérben 42g

3. Hogyan tudok a weboldalon keresztül regisztrálni a nyereményjátékra?

 1. www.balatonszelet.hu weboldalon add meg e-mail címed és a promóciós csomagolásban található 7 jegyű kódot.
 2. A megjelenő pop-up ablakban add meg vezetékneved, keresztneved, illetve fogadd el a Játékszabályzatot, az Általános Részvételi Feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatot.
 3. A Lebonyolító által küldött e-mailben kattints a gombra és tölts fel egy képet a teljes promóciós csomagolásról a benne található 7 jegyű kóddal együtt.

4. Mettől meddig tart a nyereményjáték?

A nyereményjáték 2021. október 1. – november 30. között tart. Kódfeltöltésre 2021. október 1. 08:00:00-tól 2021. november 30. 23:59:59-ig van lehetőség. A nyereményjáték teljes időtartama alatt minden nap játszhatsz.

5. Ki vehet részt a promócióban?

A promócióban bejelentett, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött személyek vehetnek részt.

A Játékban nem jogosultak részt venni a Szervezők, a Lebonyolítók, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek továbbá a Játékban résztvevő termékeket árusító kereskedelmi és vendéglátóipari egységek munkavállalói és hozzátartozói.

6. Hova kell feltöltenem a kódot?

A kódot a www.balatonszelet.hu weboldalon kell feltöltened.

Az első kód feltöltésével egy időben regisztrálnod is kell. A regisztráció́ az e-mail cím és a kód megadása után történik.

Figyelem: a www.balatonszelet.hu weboldalra kattintva a játékosokat a rendszer automatikusan átirányítja a www.nyerjanestlevel.hu weboldalra, ahol a regisztráció és kódfeltöltés kivitelezésre kerül, ez egy technikai megoldás, a pályázat feltöltést nem befolyásolja.

7. Hova kell feltöltenem a képet a csomagolásról?

A kódod a www.balatonszelet.hu weboldalon tudod feltölteni e-mail címed és a kódod megadásával. Nyertesség esetén az e-mail címedre küldött levélben kattints a gombra és töltsd fel a képet!

8. Hogyan történik a nyeremények sorsolása?

Minden regisztrált játékos kódfeltöltéssel indulhat az előre kisorsolt időpontokhoz tartozó napi nyereményekért, az előre kisorsolt időpontokhoz tartozó heti nyereményért, továbbá részt vesz a fődíj sorsoláson.

A napi- és heti nyeremények tekintetében az előre kisorsolt nyerő időpontok véletlenszerűségét a számítógépes sorsolóprogram biztosítja. A fődíj sorsolása közjegyző jelenlétében történik.

A napi- és heti nyeremények tekintetében a nyerő időpontok kisorsolásának dátuma: 2021.09.20. 14:00. Az előre sorsolt nyerő időpontok a Játékosok számára titkosak. A sorsolás nem nyilvános.

A főnyeremény sorsolásának időpontja: 2021. december 03. 10:00. Helyszíne: a közjegyző (Dr. Gáspár Edina Közjegyzői Iroda) 1095 Budapest, Boráros tér 7. szám alatti irodája.

9. Mit nyerhetek?

A nyereményjáték ideje alatt a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra:

 • Fődíj: 1 Millió Forint értékű bankkártya (összesen 1 db),
 • Heti nyeremény: hetente 1 db Nintendo Switch Konzol a KonzolVilág jóvoltából (összesen 9 db),
 • Napi nyeremény: naponta 1 db 20 000 Ft értékű DRK utalvány (összesen 61 db),
 • Azonnali nyeremény: 1 db 42 g-os Balaton BUMM termék (minden „NYERTEL” feliratot tartalmazó és a játékszabályzat 1. pontjában rögzített termék csomagolása 1 db 42 g-os Balaton Bumm beváltására jogosít fel a kijelölt beváltóhelyeken, 1 db nyertes csomagolás egyszeri beváltásra jogosít fel).

10. Mennyi nyereményt nyerhetek?

 • A promóció ideje alatt maximum 2 db napi nyereményt tudsz nyerni.
 • A promóció ideje alatt maximum 1 db heti nyereményt tudsz nyerni.
 • A promóció ideje alatt pályázók között összesen 1 db fődíjat sorsolunk ki.

11. Mennyi pályázatot tudok beküldeni?

A promóció ideje alatt korlátlan számú pályázatot tudsz beküldeni, azonban egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat.

12. Mikor értesülök róla, hogy napi- vagy heti nyereményt vagy fődíjat nyertem?

Amennyiben napi- vagy heti nyereményt nyertél, a pályázat leadása után 48 órán belül értesítést kapsz a regisztrációkor megadott e-mail címedre nyertességedről.

A fődíjnyertest a fődíj sorsolást követően (2021. december 03. 10:00) 3 munkanapon belül e-mailben értesíti a Lebonyolító.

13. Mit kell megőriznem a kódbeküldést követően?

Minden Játékos a nyertesség igazolása céljából őrizze meg a promócióban résztvevő termékek csomagolását addig, amíg a Nyeremények nem kerültek átadásra, előreláthatólag 2022.03.31 napjáig, sértetlen állapotban, oly módon, hogy a benne található kód jól olvasható legyen.

Azoknak is érdemes megtartani a csomagolást, akiket a pályázat leadását követő 48 órán belül nem értesítünk arról, hogy nyertek, hiszen, amennyiben a Lebonyolítónak tartaléknyertest kell hirdetnie, újból esélyük nyílik a nyeremények elnyerésére.

14. Mit kell tennem, ha napi- vagy heti nyereményt vagy fődíjat nyertem?

Mindenképpen tartsd meg a nyertes kódot tartalmazó promóciós csomagolást.

Ha napi- vagy heti nyereményt nyertél, akkor a regisztrációnál megadott e-mail címre küldött automatikus üzenetben megerősítjük a nyertességedet a pályázat leadását követő 48 órán belül. Ezután a Lebonyolító e-mailben felveszi veled a kapcsolatot és elkéri a nyertesség igazolásához szükséges adatokat.

Ha te nyerted meg a fődíjat, akkor a Lebonyolító a sorsolást követő legkésőbb 3 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot e-mail formájában és bekéri tőled a nyertesség igazolásához szükséges adatokat.

15. Mikor lép tartaléknyertes a nyertes helyébe?

Amennyiben a napi- vagy heti nyertes Játékosok Pályázata a Játékszabályzatban meghatározott bármely okból kifolyólag kizárásra kerül, helyébe tartaléknyertes lép. Az előre sorsolt időpontokhoz tartozó nyeremények esetén tartaléknyertes az a Játékos, aki a nyertest vagy a sorrendben előtte lévő tartaléknyertest követő legközelebbi időpontban tölt fel érvényes kódot a Weboldalra. A Fődíj tekintetében 3 fő tartaléknyertes kerül kisorsolásra.

16. Hogyan és mikor jutok a nyereményemhez?

Az egyes nyeremények átadási időintervalluma változó, erről a Játékszabályzatban tájékozódhatsz, illetve kollégáink a kapcsolatfelvétel során is igyekeznek kellő információt biztosítani a kiküldésről, így mindenképp figyeld a regisztráció során megadott e-mail címedre érkező üzeneteket és kövesd az ott megadott lépéseket.

17. Mi a teendőm, ha további kérdéseim lennének?

A játékkal kapcsolatban és a nyereményekkel kapcsolatos további információért a [email protected] e-mail címre írva tudsz érdeklődni, míg a Balaton termékekkel kapcsolatban a Nestlé Fogyasztói Szolgálatát keresheted a 06 80 442 881 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

Bővebb – Balaton szelet nyereményjáték

Szólj hozzá!

Balaton.hu nyereményjáték – “Minden 4. nyer!”: a játék 2021. november 30-ig tart Copy

Balatonszelet.hu 2021 – “Minden 4. nyer!”