in

Bajnokok Ligája: BATE Boriszov – Videoton FC: online közvetítés, live stream

Hirdetés

Bajnokok Ligája: BATE Boriszov – Videoton FC: online közvetítés, live stream.

Közvetítési info, livestreaming

A Bajnokok Ligája selejtezőjén a harmadik fordulóban ismét a BATE Boriszov és a Videoton FC csap össze.

A BL selejtező harmadik körénél jár az előző szezon toronymagas magyar bajnoka, a Videoton. A második fordulóban nem könnyen, de végül hosszabbítás után sikerült a New Saints együttesét kivernünk. Most egy keményebb dió, a BATE Boriszov, fehérorosz bajnok állja a magyar együttes útját.

Az odavágón, Székesfehérváron 1-1-es döntetlent értek el a felek, ez inkább a fehérorosz gárda esélyeit növeli jelentős mértékben. A BATE szerzett vezetést, de végül a Vidinek sikerült egyenlítenie. Az idegenben lőtt gól sokat érhet a Boriszovnak, ezért a Videoton számára is adott a feladat, mindenáron gólt kell szereznie idegenben is. Ez a BATE nem ugyanaz, mint a néhány évvel ezelőtti, de a továbbjutásra így is esélyesebb még mint magyar bajnok riválisa. Maradt még sansza a fehérváriaknak idegenben lőtt gól esetén, ezt kell valahogy elérnünk.

A BATE igen nehezen búcsúztatta az ír Dundalk csapatát a második fordulóban (mindössze 2-1-es összesítéssel), így mutatkozik némi remény a főtáblára jutásra – vagy a BL-ben, vagy az EL-ben.-írja az onlajnok.com.

„Nagyon motivált a csapat, mindenki tudja, hogy az egész klub számára fontos este következik. Teltházas mérkőzésen lépünk majd pályára, biztosan jó lesz a hangulat, de a játékosoknak az első perctől kezdve tiszta fejjel, a saját feladatukra koncentrálva kell játszaniuk és nem szabad foglalkozniuk a külső körülményekkel. Az utolsó edzésen mindenki maximális odafigyeléssel tette a dolgát, bízom benne, hogy ugyanezt látom majd vissza a játékosoktól a visszavágón. A párharc előtt is tudtunk, hogy a BATE egy erős, szervezett csapat nagy európai kupatapasztalattal, ezt láthattuk a hazai mérkőzésen is. Ennek ellenére sok problémát okoztunk a múlt héten a fehérorosz együttesnek, most is ezzel a céllal jöttünk, na és persze azért, hogy kiharcoljuk a továbbjutást és ott legyünk a Bajnokok Ligája play-offban!“ – nyilatkozta a BATE Boriszov elleni visszavágó előtt Bernard Casoni.

Közvetítési info, livestreaming

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Vízilabda Világbajnokság 2015 – Magyarország–Olaszország élő közvetítés, live stream

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámok 32. hét, 2015. augusztus 5.