Bacardi nyereményjáték – nyerj Sziget napijegyet

Hirdetés
Hirdetés

Rendelj a promócióban résztvevő, nyerő koktéllal ellátott lelőhelyek valamelyikén Bacardí koktélt és italod mellé promóciós sorsjegyet kapsz.

Vagy vásárolj a promócióban résztvevő üzletek valamelyikében bármilyen Bacardí rum terméket, és őrizd meg a vásárlást igazoló blokkod!

A nyereményjáték 2016. május 19. és július 31. időtartama alatt a sorsjegyen található 16 jegyű kódot, vagy a vásárlást igazoló blokkon látható AP kódot és a vásárlás pontos idejét kell feltöltened a casabacardi.hu oldalon  TÖLTSD FEL A KÓDOT! menüpontban.

A feltöltést követően is őrizd meg a kuponodat vagy a blokkodat, hisz ha te leszel a szerencsés nyertesek egyike, nyereményed átvételekor minden esetben be kell mutatnod a nyerő kódot tartalmazó kupont, vagy a blokkot.

Nyereményedhez csak ezek ellenében juthatsz hozzá.

Minden egyes új feltöltéssel nagyobb eséllyel pályázol a MOJO FEJHALLGATÓK vagy a PÁROS SZIGET 2016 NAPIJEGYEK valamelyikének megnyerésére!

A nyereményekről bővebben a NYEREMÉNYEK menüpontban tájékozódhatsz.Ha te vagy a szerencsés nyertesek egyike, e-mailen is értesítenek, valamint a NYERTESEK menüpontban is megjelenítjük a neved.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super