in

Babakötvény nyereményjáték – nyerj értékes ajándékokat: a játék december 31-ig tart

Hirdetés
Hirdetés
Babakötvény nyereményjáték 2017 – játssz és nyerj értékes ajándékokat.

Nyiss most Start-értékpapírszámlát és értékes ajándékokat nyerhetsz!

Minden 2005. december 31. után született gyermeknek alanyi jogon jár 42 500 Ft életkezdési támogatás. A szülőknek és hozzátartozóknak lehetőségük van arra, hogy ezt az összeget a Magyar Államkincstár fiókjaiban nyitható Kincstári Start-értékpapírszámlára helyezzék át és azt Babakötvénybe fektessék. A Babakötvény vásárlását az állam adómentességgel, magas kamattal (infláció + 3% kamatprémium) és állami támogatással is ösztönzi.

Nyereményjáték keretén belül most még az alábbi ajándékok egyike is a tied lehet.

Tölts el akár három felejthetetlen napot családoddal a Gyenesdiáson található Hotel Katalin****-ban, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztály élvezheti a pihentető, vagy épp szórakoztató programokat. Vagy nyerje meg a 10 000 Ft értékű BRENDON ajándékkártyák, vagy HERVIS ajándékutalványok egyikét, melyet az adott áruházlánc bármelyik áruházában felhasználhat! Helyezze magát kényelembe színes babzsákfotelek egyikében, melyet szintén megnyerhetsz a havi sorsolásokon!

“Nincs más teendője, csak térjen be a Magyar Államkincstár egyik fiókjába és nyisson Kincstári Start-értékpapírszámlát gyermekének, unokájának. Számlanyitáskor adja át a partnerünktől kapott, vagy akár az oldalunkról is letölthető kupont a Magyar Államkincstár ügyintézőjének és így részt vehet havi sorsolásunk egyikén.” – közölték a játék szervezői

A nyereményjáték időtartama: 2017. november 1. – 2017. december 31.

A kupont és a nyereményjáték részletes szabályzatát itt olvashatod.

Jöhetnek a hozzászólások

Schlumberger nyereményjáték a TESCO-ban: nyerj pihenést: a játék december 31-ig tart

Silan nyereményjáték – nyerj egy londoni hosszúhétvégét: a játék november 30-ig tart