in

Az aranyifjú 71. rész magyarul videa: tartalom, nézd meg online!

Az aranyifjú 71. rész magyarul videa: tartalom, nézd meg online!

Az aranyifjú című sorozat egy kényszerházasság története sok intrikával, hazugsággal és sötét családi titkokkal! A főszereplő egy vagyonos család tékozló fia, Ferit. Nagy nőcsábász, élvezi a jólétet és kicsit sem kíván részt venni a családi ékszerbirodalommal járó teendőkben.

Nagyapja, Halis rossz szemmel nézi unokája csapodár életét, ezért úgy dönt, feleséget keres neki. A tervről egy testvérpár, Suna és Seyran zsarnok apja is tudomást szerez, akinek más célja sincs, mint jól férjhez adni a lányait. Míg Suna saját családról álmodozik és új otthonra vágyik, testvére, Seyran egyetemre készül.

Előbbit választja ki Halis az unokája számára, aki azonban sokkal inkább Seyran iránt érdeklődik. Az eljegyzés éjszakáján váratlan fordulat történik, és miközben Seyran foggal-körömmel küzd a házasság ellen, Ferit jól szórakozik a lány kétségbeesésén…

A szerelem nélküli házasság mellett a családon belüli erőszakra is hangsúlyt fektettek az alkotók a sorozatban. Seyran és Suna gyermekkori traumáktól szenved agresszív apjuk miatt.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A mérgező családi légkörből való kitörés, a férfi-női hatalmi játszmák, a feminizmussal kapcsolatos kérdések mind előkerülnek a szövevényes történetben. A széria főszereplője, Mert Ramazan Demire mostanra óriási rajongótáborral rendelkezik Törökországban, szinte a semmiből lett országos hírű sztár.

Az aranyifjú: tartalom, nézd meg online!

2023.11.07., Kedd 16:45 – 71. rész

Seyran nem bízik a férjében. Asuman és Fuat házassága romokban. Ferit gyanúsan viselkedik….

.A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

Nézd meg itt: Az aranyifjú

Szólj hozzá!

Lara választása 32. rész videa – nézd meg online

Mostoha 49. rész videa, tartalom – nézd meg online!