in ,

Az 50 milliós játszma vegas.hu játék – nyerj 100 ezer forintot, vagy legyél játékos

Hirdetés
Hirdetés

Több, mint 100 páros, közel 90 millió forintnyi nyeremény, több száz kérdés – az előző széria sikerei után a TV2 népszerű game show-ja október 9-től visszatér, hogy újabb játékosoknak kínáljon lehetőséget az 50 milliós fődíjra. A milliókat ezúttal is a műsor házigazdája, Majoros Péter Majka szállítja majd élő adásban, estéről estére.

A műsor utolsó adásának játékosa a vegas.hu online kaszinó 50M kóddal regisztráló új befizetői közül kerül majd ki, akik közül egy szerencsés napi 100.000 forint bónuszt is nyerhet.

BÓNUSZNYEREMÉNY

Regisztrálj a TV2 50 milliós játszma című műsorában is látható 50M kóddal és fizess be most, hogy részt vehess a napi 100.000 forintos bónuszsorsoláson! Az összeg bónusznyeremény, amelynek tétrakási követelménye 1-szeres, vagyis egyszer kell megforgatnod a bónuszösszeget, hogy valódi pénzzé váljon.

A bónusz jóváírásának feltétele, hogy a játékos számláján ne legyen elérhető egyéb bónusz és tétrakási követelmény. Ilyen esetben a játékos az oldalon lemondhat aktuális bónuszáról, vagy kérheti a 100.000 forint bónusz jóváírásának halasztását, legkésőbb 2017. 11. 29. 12:00 óráig.

NYERÉSI FELTÉTELEK

A bónusz megnyeréséhez használd a műsorban vagy a TV2 egyéb felületein elérhető 50M regisztrációs kódot előregisztrációd során, majd véglegesítsd regisztrációdat és fizess be! Sikeres befizetésed dátuma utáni legközelebbi sorsoláson veszel részt.

Minden regisztrációs kóddal számlát nyitó, október 9. és november 17. közötti befizető játékos részt vehet a sorsoláson, így azok is, akik nem a műsor napján teljesítették a fenti feltételeket. Ők a következő legkorábbi sorsoláson nyerhetnek. A sorsolások dátumát a bal oldali hasábban találod.

SORSOLÁS MENETE

A fenti feltételeknek eleget tevő játékosok között a következő legkorábbi sorsolási napon 17:00 óráig sorsolunk. Sorsolást csak a műsorok adásba kerülésének másnapján tartunk. A nyertest emailben értesítjük, felhasználói nevét a Vegas.hu honlapján közzétesszük. Amennyiben egyetlen játékos sem tett eleget a feltételeknek, a 100.000 forintos nyeremény nem kerül kisorsolásra.

SZEREPLÉS A MŰSORBAN

Az 50 milliós játszma idei sorozatának utolsó adásában a Vegas.hu egyik új befizetője teheti majd próbára tudását. A regisztrációs kódot használók és október 26-ig sikeresen befizetőkkel külön emailben felvesszük a kapcsolatot hozzájárulásukat kérve, hogy adataikat és elérhetőségeiket továbbíthassuk a TV2 casting csapatához.

A műsorba való válogatást a TV2 saját hatáskörben bonyolítja, a Vegas.hu csak az adatok és elérhetőségek továbbításáért vállal felelősséget.

Várjuk a kommentedet!

Az 50 milliós játszma – infok az online játékról

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 42. hét: 2017.10.18