in

Az 50 milliós játszma – íme az applikációs játék szabályai

Hirdetés
Hirdetés

Az 50 milliós játszma – íme a játékszabály

Több, mint 100 páros, közel 90 millió forintnyi nyeremény, több száz kérdés – az előző széria sikerei után a TV2 népszerű game show-ja október 9-től visszatér, hogy újabb játékosoknak kínáljon lehetőséget az 50 milliós fődíjra. A milliókat ezúttal is a műsor házigazdája, Majoros Péter Majka szállítja majd élő adásban, estéről estére.

Az 50 milliós játszma című műsorhoz kapcsolódó online játék, amelyben a résztvevők tudás alapú játékban vehetnek részt.

Az 50 Milliós Játszma – Játékszabályzat

1. Műsorsorozatról röviden:
„Az 50 milliós játszma” a TV2-n látható tudás alapú vetélkedő műsorsorozat, amelyben párok küzdenek a megnyerhető nyereményért. A párok legfeljebb 8 fordulón keresztül játszhatnak. A maximum nyeremény 50 millió forint, ennyivel indul játékba minden páros. Az első négy kérdés előtt két témából választhatnak a játékosok, majd utána a kiválasztott témához megjelenik 4 lehetséges válasz, legvégül pedig a kérdés.

2. Az 50 Milliós Játszma applikációról röviden:
A TV2 Live applikáció ingyenesen letölthető szolgáltatás, ami iOS, Android és Windows operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el.
A szolgáltatás: Az 50 milliós játszma című műsorhoz kapcsolódó online játék, amelyben a résztvevők tudás alapú játékban vehetnek részt.
Az applikációt igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevőknek nevezzük.

Az 50 Milliós Játszma online játékán természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel. Bárki játszhat, de a csak 18. életévüket betöltő, cselekvőképes természetes személy vehet részt a nyereménysorsolásban. (Részletek a “Kik vehetnek részt a nyereményjátékban” pontnál.)

2.1.: Az applikációs játék menete:
Az első adással párhuzamos Élő Játékban az 1-4. kérdés esetén a négy lehetséges válasz közül egy válasz a helyes, a résztvevők pedig attól függően, hogy mennyire biztosak a válaszban, maximum 3 válaszlehetőség között oszthatják fel a rendelkezésre álló összeget. Ha egy válaszra teszik a rendelkezésre álló összeget és az helyes, akkor megmarad a virtuális pénzük, ha többfelé osztják, akkor csak a valóban helyes válaszra rakott virtuális pénzösszeggel folytathatják a játékot. Az 5-6-7. kérdésnél már csak 3 lehetséges válasz közül dönthetnek és kettőre rakhatnak virtuális pénzt. A 8. kérdésnél pedig két válaszlehetőség közül az egyiket kell megjelölni. A résztvevőknek a kérdés elhangzása után mindig egy percük van dönteni és a rendelkezésre álló összeget tetszésük szerint szétosztani a helyesnek gondolt válasz(ok)ra. A helytelen válaszra rakott összeg elveszik. A megmaradt összeg visszakerül és folytathatják a játékot. Addig játszhatnak, amíg el nem veszítik az összes virtuális pénzt, illetve ha a 8. kérdésig eljutnak, akkor azt az összeggel kerülhetnek fel a Ranglistára, ami a 8. kérdés megválaszolása után megmaradt.
Amennyiben nem új Játszmával (1-4. kérdéssel) kezdődik az adással párhuzamos Élő Játék, úgy maximum 3 válaszlehetőség közül válaszhat a résztvevő.
Amennyiben a résztvevő elveszti az összes virtuális pénzét, a következő játszmáig várnia kell, hogy újra csatlakozhasson.

ALAPFOGALMAK:

Résztvevő:
Az applikációt igénybe vevő természetes személyek, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel.
Adás: A képernyőn megjelenő, több Játszmából álló játéksorozat.
Élő Játék:
Az Adással párhuzamosan történő játék az applikációban, amikor a résztvevő tétet tesz, és párhuzamosan játszik az Adás stúdiójátékosával.

Próbajáték:
Online játék, amely nem az Adással párhuzamosan történik és kizárólag mobileszközről játszható. A játékosok a Próbajátékkal NEM tudnak bekapcsolódni a nyereményjátékba.
(Részletek a “Kik vehetnek részt a nyereményjátékban” pontnál.)

Tét:
Virtuális pénz, amelyet az egyes válaszlehetőségekre az online játék során feltesz a résztvevő. A résztvevőknek a kérdés elhangzása után mindig egy percük van dönteni és a rendelkezésre álló teljes összeget tetszésük szerint szétosztani a helyesnek gondolt válasz(ok)ra, majd megnyomni a Stopperóra ikonját.
– A tét csak akkor minősül érvényesnek, ha az Élő Játék alatt a TV2 zárt rendszerébe megérkezik. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a tét beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vehet igénybe. A sikeres tétet az alkalmazásban a résztvevő a Stopperóra ikon megnyomásával valósítja meg, mielőtt az egyperces időkeret lejár.

Megszakított Adás: 
Amikor a képernyőn megjelenő műsor műsorideje lejár, a Játékot felfüggesztik. A folytatásra a következő játéknapon kerül sor. A stúdiójátékos a megmaradt összeggel folytatja a Játszmát, azonban az Élő Játék résztvevője ismét 50 millió forinttal vág neki az új Játéknapnak.

A szabályzat itt folytatódik.

Várjuk a kommentedet!
Ninja Warrior Hungary

Ninja Warrior Hungary döntő – így dől el, hogy ki lesz a győztes

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 51. hét: 2017.12.20