in

Augusztusi szerencsenapok 2019 – nyerj milliókat!

Hirdetés
Hirdetés

Augusztusi szerencsenapok 2019 – nyerj milliókat!

Részvételi feltételek

Mit kell tenned?

Játssz 2019. augusztus 9-17. között:

 • Ötöslottót egy szelvényen legalább 1.500 Ft értékben,
 • Hatoslottót egy szelvényen legalább 1.500 Ft értékben,
 • Skandináv lottót egy szelvényen legalább 1.500 Ft értékben,
 • Puttót egy szelvényen legalább 1.250 Ft értékben.

Az akcióban részt vehetsz – játéktól függően – egy vagy öthetes, illetve több sorsolásra érvényes, normál vagy kombinációs, terminálon, illetve interneten, SMS-ben/Okoslottó mobil alkalmazással vagy ATM-en befizetett játékkal is. Az akciós részvételi feltételekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele.


Sorsolások

Napi sorsolások

A részvételi feltételeknek megfelelő szelvények automatikusan részt vesznek a napi sorsoláson, amelyre a játékba küldés napját közvetlenül követő munkanapon kerül sor (kivéve az augusztus 9-i akciós napot, amely esetében augusztus 12-én), ahol az Ötöslottó esetében napi 100 x 10 ezer Ft és 1 x 1 millió Ft, a Hatoslottó esetében napi 1 x 1 millió Ft, a Skandináv lottó esetében napi 1 x 1 millió Ft és a Puttó esetében 100 x 5 ezer Ft és 1 x 500 ezer Ft talál gazdára.

Ráadás sorsolás

A részvételi feltételeknek megfelelő játékok a napi sorsolás mellett automatikusan részt vesznek a 2019. augusztus 21-én tartott ráadás sorsoláson is, ahol az Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó esetében 10 millió Ft, míg a Puttó esetében 5 millió Ft ráadás nyeremény vár!

Átvételi igazolásod őrizd meg a ráadás sorsolásig, és ellenőrizd, hogy nyertél-e!


Hogyan tudhatod meg, hogy nyertél-e?

 • A nyertes játékok azonosító számát tartalmazó teljes nyereményjegyzéket a weboldalunkon tesszük közzé, NYEREMÉNYJEGYZÉK
 • míg
  • a lottózókban a kihelyezett nyereményjegyzéken
  • az MTVA teletext 874. oldalán
  • Szerencsemix újságban
  • Nemzeti Sport Sportfogadás melléklet 2019. augusztus 14-i és augusztus 23-i számában

  csak az 500 ezer Ft és ennél nagyobb összegű nyereményt elért játékok adatai kerülnek közzétételre.


Hogyan juthatsz nyereményedhez?

A kisorsolt nyertes játékok birtokosai legkésőbb az adott sorsolás napját követő 40 napon belüljelentkezhetnek.

Értékesítőhelyen, terminálon feladott játék esetén:

 • akciós nyeremény 200 ezer Ft alatt: Az átvételi igazolás terminálon keresztül történő beolvasását követően bármely terminállal rendelkező értékesítőhelyen felvehető. (Játékoskártyával vásárolt játék esetén, amennyiben a kártyához biztonsági szint is beállításra került, úgy a nyereményfelvételhez a Játékoskártyát is be kell mutatni.).
 • akciós nyeremény 200 ezer-5 millió Ft között:  A Szerencsejáték Zrt. bármely saját lottózójában (üzletkereső: itt) a nyertes átvételi igazolás terminálon keresztüli beolvastatásával és leadásával, nyereményigénylés alapján kerül átutalásra. (Amennyiben az átvételi igazolást a játékos a Szerencsejáték Zrt.-nek egyéb nyeremény igénylése keretében már átadta, akkor az átvételi igazolás átadását igazoló Nyereményigénylési lap „B” példányának bemutatásával.) A legfeljebb 400.000 Ft összegű nyeremények a nyertes átvételi igazolás terminálon keresztüli beolvastatásával a Szerencsejáték Zrt. bármely saját lottózójában készpénzben felvehetők vagy nyereményigénylés alapján átutaltathatók, illetve a kiemelt értékesítőhelyein készpénzben felvehetők.
 • akciós nyeremény 5 millió Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés alapján.

Elektronikus fogadási rendszerben (Internet, Okoslottóval SMS) – belső egyenleg terhére vásárolt játék esetén:

 • akciós nyeremény 200 ezer Ft alatt: A Szerencsejáték Zrt. elektronikus fogadási rendszerében belső egyenlegre kerül kifizetésre.
 • akciós nyeremény 200 ezer-5 millió Ft között: nem szükséges nyereményigénylést benyújtani, a nyeremény a nyertes elektronikus fogadási rendszerben nyilvántartott bankszámlaszámára kerül átutalásra.
 • akciós nyeremény 5 millió Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés benyújtása alapján, az ügyfél-azonosító szám megadásával, valamint – az elektronikus fogadási rendszerben nyilvántartott bankszámlaszám igazolására – bankszámlaszerződés vagy bankszámlakivonat bemutatásával.

SMS-ben (akár Okoslottóval) Mobil vásárlás igénybevételével esetén:

 • akciós nyeremény 200 ezer Ft alatt: a Szerencsejáték Zrt. által SMS-ben bekért és a játékos által SMS-ben megadott bankszámlára kerül átutalásra.
 • akciós nyeremény 200 ezer Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés benyújtásával, a játék feladásakor használt üzembe helyezett SIM kártya bemutatásával.

ATM-en vásárolt játék esetén:

 • akciós nyeremény 200 ezer Ft alatt: a Szerencsejáték Zrt. által SMS-ben bekért és a játékos által SMS-ben megadott bankszámlára kerül átutalásra.
 • akciós nagynyeremény 200 ezer Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés benyújtásával, a nyertes játék kifizetéséhez használt bankkártyának, valamint annak az üzembe helyezett SIM-kártyának a bemutatásával, amelyhez tartozó telefonszám az ATM-en való regisztrációkor megadásra került.

További információk

Az akció részleteiről, a sorsolásokról, és a nyeremények átvételéről részletes tájékoztatást a Részvételi feltételekben olvashatsz, vagy a 06-80-313-313 zöld számon érdeklődhetsz 2019. augusztus 9-22-ig, a hét minden napján 7 és 23 óra között.

Jöhetnek a hozzászólások

Áll az alku – nézd vissza online!

Cinema City nyereményjáték 2019 – A játék augusztus 31-ig tart!