in

Auchan – Purina nyereményjáték: a játék október 7-ig tart!

Hirdetés

Auchan – Purina nyereményjáték: “Gondoskodjon kedvencéről, és nyerjen a PURINA-val!”

Vásárolj bármely Auchan áruházban vagy az Auchan online áruházban legalább 1 db Purina (Friskies, Felix, One, Gourmet, Darling, Dentalife, Adventuros) terméket.

A Játék 2020. szeptember 03. 00:00:00 órától – 2020. október 07. 23:59:59 óráig tart.

Sorsolások:

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Egy Pályázattal csak egy nyeremény nyerhető meg.

Egy Játékos, illetve egy háztartás több Pályázat benyújtása esetén is legfeljebb egy napi nyereményt, egy heti nyereményt és a fődíjat nyerheti meg.

A Szervező egy háztartás fogalma alatt, az egy lakcímen együtt lakókat érti, függetlenül a közöttük fennálló rokoni kapcsolat meglététől, vagy éppen hiányától.

Az “egy háztartás” megfogalmazást és szűkítést, a Szervező azért szerepeltetik a Játékszabályban, hogy a Játékosok minél szélesebb körének tegyék elérhetővé a nyereményekhez történő hozzáférést és kiszűrjék, csökkentsék azon Játékosok többszöri nyerési esélyét, akik “nem életszerű” mennyiségű Pályázat beküldésével vesznek részt az egyes nyereményjátékban.

A sorsolásokon csak érvényes Pályázatok vesznek részt.

Napi és heti nyeremények sorsolása:

A napi és heti nyeremények sorsolására minden Játékhetet követő hétfőn kerül sor, 2020. szeptember 14-én, szeptember 21-én, szeptember 28-án, október 05-én és végül október 12-én 14:00 órakor közjegyző jelenlétében, gépi sorsolással, nyilvánosan kerül sor.

Az adott napi és heti sorsoláson csak az adott játéknapon/héten beérkezett és korábban napi vagy heti nyereményt még nem nyert, érvényes Pályázatok vesznek részt.

Fődíj sorsolás:

A fődíj nyeremény sorsolására 2020. október 12-én 14:00 órakor, az utolsó Játékhétre vonatkozó napi és heti sorsolás előtt, gépi sorsolással, nyilvánosan kerül sor.

A fődíj sorsoláson csak a Játék teljes időtartama alatt beérkezett és az első 4 Játékhét alatt napi vagy heti nyereményt még nem nyert, érvényes Pályázatok vesznek részt.

Valamennyi sorsolás az A4C Marketing Kft. irodájában 1092. Budapest, Bakáts tér 2. (bejárat a Bakáts u. 5-7. felől) címen kerül sor.

A nyertesek csak érvényes Pályázato(ka)t beküldő Játékosok közül kerülhetnek ki.

A nyertesek listája – név és helységnév- a sorsolást és érvényesítést követően a www.nyerjenapurinaval.auchan.hu oldalon elérhetővé válik, melyhez a Játékos a jelen Játékban való részvétellel automatikus és feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja.

Nyeremények, tartaléknyertesek:

Fődíj:

1 db Páros hétvége állatbarát hotelben (3nap/2 éj + félpanzió 2 főre, egy házikedvenccel a Szépalma Hotelben)

Az utalvány felhasználására a szállodával előzetesen egyeztetett időpontokban nyílik lehetőség. Nem érvényesíthető a kiemelt nemzeti és nemzetközi ünnepek alkalmával: március 15-i hétvége, húsvét, pünkösd, karácsony ill. szilveszter. A kedvezményezettnek nem kell idegenforgalmi adót fizetnie a szállodában. A nyeremény felhasználható 2021.12.31-ig. Amennyiben a vírushelyzetre való tekintettel bezárna a szálloda, a nyeremény átváltására abban az esetben sincs mód. Ebben az esetben a szállodával egyeztetve lehetséges alternatív megoldás egyeztetése a felhasználással kapcsolatban.

Heti nyeremények:

Hetente 1 db (összesen 5db) Stúdió fotózás kedvencével (Chikán Erika Photography)

A fotózáson többen is részt vehetnek (család kutyával pl.). A fotózás helyszíne 1139 Budapest, Gömb u. 26. A képeket a nyertesek elektronikus formában pendriveon vagy wetransferrel küldve kapják meg. A nyertesek a nyers képekből 15 db-ot választhatnak, amit kidolgozva megkapnak. Nyers képeket nem áll módunkban továbbítani a nyerteseknek. A nyeremény felhasználható 2021.12.31-ig.

Napi nyeremények:

Naponta 1 db (összesen 35db) 10 000 Ft értékű Bizalomkártya pont

A Szervező 20 000 pontot fog felírni a nyertesek Bizalomkártyájára, amelyek korlátlan ideig és bármilyen termékre lesznek levásárolhatóak.

A fődíj, valamint a napi és heti nyertesek esetében 5-5-5 tartaléknyertes is kisorsolásra kerül, akik érvénytelen Pályázat vagy jogosulatlan nyertes esetén jogosultak a kisorsolás sorrendjében az eredeti nyertes helyébe lépni.

Szólj hozzá!

Jack Daniel’s nyereményjáték – nyerj partyfelszerelést: a játék szeptember 30-ig tart!

Fővárosi Vízművek nyereményjáték – Lejárt hitelességű mérők cseréje: A játék október 15-ig tart!