in

Auchan – Purina nyereményjáték: a játék október 7-ig tart!

Hirdetés

Auchan – Purina nyereményjáték: “Gondoskodjon kedvencéről, és nyerjen a PURINA-val!”

Vásárolj bármely Auchan áruházban vagy az Auchan online áruházban legalább 1 db Purina (Friskies, Felix, One, Gourmet, Darling, Dentalife, Adventuros) terméket.

A Játék 2020. szeptember 03. 00:00:00 órától – 2020. október 07. 23:59:59 óráig tart.

Sorsolások:

Egy Pályázattal csak egy nyeremény nyerhető meg.

Egy Játékos, illetve egy háztartás több Pályázat benyújtása esetén is legfeljebb egy napi nyereményt, egy heti nyereményt és a fődíjat nyerheti meg.

A Szervező egy háztartás fogalma alatt, az egy lakcímen együtt lakókat érti, függetlenül a közöttük fennálló rokoni kapcsolat meglététől, vagy éppen hiányától.

Az “egy háztartás” megfogalmazást és szűkítést, a Szervező azért szerepeltetik a Játékszabályban, hogy a Játékosok minél szélesebb körének tegyék elérhetővé a nyereményekhez történő hozzáférést és kiszűrjék, csökkentsék azon Játékosok többszöri nyerési esélyét, akik “nem életszerű” mennyiségű Pályázat beküldésével vesznek részt az egyes nyereményjátékban.

A sorsolásokon csak érvényes Pályázatok vesznek részt.

Napi és heti nyeremények sorsolása:

A napi és heti nyeremények sorsolására minden Játékhetet követő hétfőn kerül sor, 2020. szeptember 14-én, szeptember 21-én, szeptember 28-án, október 05-én és végül október 12-én 14:00 órakor közjegyző jelenlétében, gépi sorsolással, nyilvánosan kerül sor.

Az adott napi és heti sorsoláson csak az adott játéknapon/héten beérkezett és korábban napi vagy heti nyereményt még nem nyert, érvényes Pályázatok vesznek részt.

Fődíj sorsolás:

A fődíj nyeremény sorsolására 2020. október 12-én 14:00 órakor, az utolsó Játékhétre vonatkozó napi és heti sorsolás előtt, gépi sorsolással, nyilvánosan kerül sor.

A fődíj sorsoláson csak a Játék teljes időtartama alatt beérkezett és az első 4 Játékhét alatt napi vagy heti nyereményt még nem nyert, érvényes Pályázatok vesznek részt.

Valamennyi sorsolás az A4C Marketing Kft. irodájában 1092. Budapest, Bakáts tér 2. (bejárat a Bakáts u. 5-7. felől) címen kerül sor.

A nyertesek csak érvényes Pályázato(ka)t beküldő Játékosok közül kerülhetnek ki.

A nyertesek listája – név és helységnév- a sorsolást és érvényesítést követően a www.nyerjenapurinaval.auchan.hu oldalon elérhetővé válik, melyhez a Játékos a jelen Játékban való részvétellel automatikus és feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja.

Nyeremények, tartaléknyertesek:

Fődíj:

1 db Páros hétvége állatbarát hotelben (3nap/2 éj + félpanzió 2 főre, egy házikedvenccel a Szépalma Hotelben)

Az utalvány felhasználására a szállodával előzetesen egyeztetett időpontokban nyílik lehetőség. Nem érvényesíthető a kiemelt nemzeti és nemzetközi ünnepek alkalmával: március 15-i hétvége, húsvét, pünkösd, karácsony ill. szilveszter. A kedvezményezettnek nem kell idegenforgalmi adót fizetnie a szállodában. A nyeremény felhasználható 2021.12.31-ig. Amennyiben a vírushelyzetre való tekintettel bezárna a szálloda, a nyeremény átváltására abban az esetben sincs mód. Ebben az esetben a szállodával egyeztetve lehetséges alternatív megoldás egyeztetése a felhasználással kapcsolatban.

Heti nyeremények:

Hetente 1 db (összesen 5db) Stúdió fotózás kedvencével (Chikán Erika Photography)

A fotózáson többen is részt vehetnek (család kutyával pl.). A fotózás helyszíne 1139 Budapest, Gömb u. 26. A képeket a nyertesek elektronikus formában pendriveon vagy wetransferrel küldve kapják meg. A nyertesek a nyers képekből 15 db-ot választhatnak, amit kidolgozva megkapnak. Nyers képeket nem áll módunkban továbbítani a nyerteseknek. A nyeremény felhasználható 2021.12.31-ig.

Napi nyeremények:

Naponta 1 db (összesen 35db) 10 000 Ft értékű Bizalomkártya pont

A Szervező 20 000 pontot fog felírni a nyertesek Bizalomkártyájára, amelyek korlátlan ideig és bármilyen termékre lesznek levásárolhatóak.

A fődíj, valamint a napi és heti nyertesek esetében 5-5-5 tartaléknyertes is kisorsolásra kerül, akik érvénytelen Pályázat vagy jogosulatlan nyertes esetén jogosultak a kisorsolás sorrendjében az eredeti nyertes helyébe lépni.

Szólj hozzá!

Jack Daniel’s nyereményjáték – nyerj partyfelszerelést: a játék szeptember 30-ig tart!

Fővárosi Vízművek nyereményjáték – Lejárt hitelességű mérők cseréje: A játék október 15-ig tart!