in

Auchan nyereményjáték: “Nyerjen egy budapesti lakást!” – a játék december 31-ig tart

Auchan nyereményjáték: "Nyerjen egy budapesti lakást!"
Hirdetés
Hirdetés

Auchan nyereményjáték “Nyerjrn egy budapesti lakást!” – játssz!

Vásárolj Auchan bizalomkártyáddal 2018. május és december között – legalább 6 hónapon keresztül – havonta legalább 30 000 forint értékben és nyerj egy budapesti lakást!

A sorsolásra 2019.01.07-én 13 órakor az Auchan Magyarország Kft. központi irodájában (2040 Budaörs, Sport u. 2-4.) gépi sorsolásos módszerrel, közjegyző előtt kerül sor.

A sorsoláson egy új építésű, legfeljebb 25.000.000 Ft értékű budapesti lakás kisorsolására kerül sor. A nyertes továbbá 1.000.000 Ft -ot is nyer a vagyonszerzési illeték kifizetéséhez.

Auchan nyereményjáték: “Nyerjen egy budapesti lakást!”

További 10 db tartaléknyertes Bizalomkártyaszám kerül kisorsolásra, amelyek jogosulatlan nyertes esetén (pl. a kártyatulajdonos nem rendelkezik magyarországi bejelentett lakóhellyel) jogosultak a kisorsolás sorrendjében az eredeti nyertes Bizalomkártyaszám helyébe lépni.

A Szervező validálja a Bizalomkártyaszámokat és vásárlásokat, és csak olyan Bizalomkártyaszám, illetve annak tulajdonosa válhat nyertessé, amellyel a Játék időtartamának 8 hónapja alatt legalább 6 hónap során teljesült a költési feltétel.

A nyertes neve és irányítószáma – a sorsolást és a Szervező általi érvényesítést követően a www.bizalomkartya.auchan.hu oldalon elérhetővé válik és ott a nyeremény kisorsolását követő 15 napig látható.

A Játék időtartama:

A Játék 2018. május 2. üzlet nyitásoktól – 2018. december 31. üzlet zárásokig  tart.

Várjuk a kommentedet!
Prevital nyereményjáték - Játsszon velünk Karácsonyig!

Prevital nyereményjáték – Játsszon velünk Karácsonyig! A játék december 23-ig tart

Vásárolj zenét és nyerj wellnesshétvégét! A játék december 23-ig tart