Auchan nyereményjáték – nyerj nyaralást, okostelefont

Hirdetés
Hirdetés

Auchan nyereményjáték – játssz és nyerj nyaralást, okostelefont.

Vásárolj bármely Auchan áruházban legalább 10 000 Ft értékben, majd a pénztárnál kapott nyereményszelvényt hiánytalanul, a valóságnak megfelelően és olvasható módon töltsd ki és az adott áruház Vevőszolgálatnál található gyűjtőládába helyezd el.

A nyereményjáték valamennyi Auchan áruházban (19 db), azonos feltételek mellett, de külön nyereményekért kerül meghirdetésre.

A gyűjtőládába bedobott nyereményszelvényen az alábbi valós adatok hiánytalan megadása szükséges: természetes személy neve, e-mail címe, telefonszáma, irányítószáma, a blokkról/nyugtáról a vásárlás értéke és a NAV ellenőrző kód.

A Játékban nem vehetnek részt azok a vásárlások, amelyekről Áfás számla vagy Egyszerűsített számla került kiállításra.

A vásárlást igazoló blokk megőrzése 2016. augusztus 30-ig szükséges, mert nyertesség esetén a nyeremény átvételének a feltétele a nyertes blokk másolatának bemutatása, mely elektronikusan, vagy postai úton is megtörténhet, viszont a Szervező jogosult az eredeti nyugta beküldését kérni a nyertes Játékostól a fenti időpontig.

Minél több vásárlást hajt végre és ennek megfelelő számú érvényesen kitöltött nyereményszelvényt dob be a gyűjtőládába egy Játékos, annál nagyobb nyerési eséllyel vehet részt a sorsolásokon. Azonban egy Játékos sorsolásonként csak egy nyereményt nyerhet. Egy háztartásból csak 1 nyeremény nyerhető.

Amennyiben a Játékos egy vásárlás alkalmával a 10.000 Ft-os értékhatár többszöröséért vásárol, abban az esetben is csak egy nyereményszelvényre jogosult.
A vásárlást igazoló blokkot 2016. augusztus 30-ig őrizd meg. A Játék 2016. április 28. üzletnyitásoktól – 2016. május 25. üzletzárásokig tart.

A vásárlás(ok)nak és a nyereményszelvény(ek) bedobásának is ebben az időtartamban kell megtörténnie.

A sorsolásokon a Játék ideje alatt valamennyi, az adott áruházak gyűjtőládáiba helyezett nyereményszelvény részt vesz.
Az áruházankénti sorsolásokon az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:

  • 1 db balatoni nyaralás (4 éjszaka, 4 fő, félpanzióval)
  • 1 db mobiltelefon (Hauwei P8 LITE)
  • 1 db Drón (2.4G R/C quadrocopter kamerával)
  • 10 db futball labda (Euro Top Glider, 2016)
  • 3 db Aranyszarvas tálca sör

Játékszabály

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super