in

Auchan nyereményjáték – itt a Húskihívás: a játék március 11-ig tart

Hirdetés

Auchan nyereményjáték – itt a Húskihívás.

Úgy gondolod, a hús ételes receptjeid simán lenyomják még Feriét is? Mutasd meg mit tudsz és szállj be Te is a nagy hús kihívásba!

  • Töltsd fel saját receptedet és az Auchanban vásárolt hús képét csomagolással együtt az oldalra. Nézd meg a többi versenyző által beküldött receptet is, és szavazz, hogy szerinted melyik recept a legjobb!
  • Oszd meg saját receptedet a közösségi oldalaidon #NAGYHÚSKIHÍVÁS hashtaggel, és bíztasd a barátaid szavazásra, hogy nagyobb esélyed legyen megnyerni a főnyereményt!
  • A beküldők között hetente egy konyhai eszközöket tartalmazó ajándékcsomagot sorsolunk ki, az egész nyereményjáték ideje alatt a legtöbb szavazatot kapó recept beküldője pedig megnyerheti a főnyereményt: egy kis és nagy háztartási gépekre beváltható ajándékkártyát és egy közös főzést Rákóczi Ferivel!

A feltöltött receptek mellé szükséges fotót is készíteni mind a húsról (bizonyítandó, hogy azt az Auchanban vásárolták, a csomagolás jellegéből felismerhető legyen, hogy auchanos termék, címke ill. auchan madár), mind pedig az elkészült ételről. Figyelem! A képek kizárólag ételeket, és alapanyagokat ábrázolhatnak, azokon emberek nem szerepelhetnek. Az oldalon történő megjelenés előtt minden receptet ellenőrzünk, és azok a receptek, illetve fotók, amelyek nem felelnek meg a fent leírtaknak, nem kerülnek be a versenybe.

Játékszabály

Szólj hozzá!

Sport Szelet nyereményjáték 2020 – A szurkolás sport! Beváltóhelyek listája

Belgian csokoládé nyereményjáték – nyerj romantikus ajándékot: a játék március 31-ig tart!