in

Auchan nyereményjáték – így kaphatsz ingyenes kaparós sorsjegyet

Auchan nyereményjáték - így kaphatsz ingyenes kaparós sorsjegyet.
Hirdetés
Hirdetés

Auchan nyereményjáték – így kaphatsz ingyenes kaparós sorsjegyet.

A részvétel feltétele a Játék időtartama alatt legalább egy alkalommal, bármelyik magyarországi Auchan áruházban Bizalomkártyával, Bizalomkártya Business-szel vagy Auchan kártyával, a továbbiakban „Bizalomkártya” használatával legalább 5000 forint értékben történő vásárlás, majd a pénztárnál kapott nyereményszelvény lekaparása.

A „Játsszon a fődíjért!” szelvényt kaparó játékosnak esélye van az 1 000 000 (egymillió) Bizalompontos fődíj sorsolásán részt venni amennyiben, a vásárláskor használt Bizalomkártya, Bizalomkártya Business vagy Auchan kártya számát az auchan.hu/sorsjegy weboldalon e-mail címe megadásával vagy SMS-ben a 06 (30) 284 8180 nem emelt díjas telefonszámra megküldi március 14-ig. Csak a helyesen és hiánytalanul (13 számjegy) megadott kártyaszámok vesznek részt a sorsoláson!

A Gratulálunk, Ön nyert! 200 Bizalompont. A következő vásárlásnál, de legkésőbb 2018. március 14-ig a pénztárnál adja át a nyertes szelvényét és a pontokat azonnal jóváírják.

Az „Játsszon a fődíjért!” szelvényeket a Játékosnak 2018. április 15-ig meg kell őriznie, mert a fődíj átvételének feltétele a „Játsszon a fődíjért!” szelvény bemutatása.

A fődíj-sorsoláson minden beküldött Bizalomkártyaszám kizárólag egyszeres eséllyel vesz részt.
A Játék 2018. február 15. üzlet nyitásoktól – 2018. február 28. üzlet zárásokig vagy a nyereményszelvény készlet elfogyásáig tart.

A fődíj sorsolásra 2018.03.23.-án 14.00 kerül sor az A4C Marketing Kft. irodájában (1092 Budapest, Bakáts u. 5-7.).

A nyertes neve és irányítószáma weboldalunkon és a bizalomkartya.auchan.hu oldalon is olvasható lesz, amint a nyertessel sikerült felvenni a kapcsolatot, és érvényesítésre került pályázata.

Várjuk a kommentedet!