in

“Anyukák, a (szuper)hősök” nyereményjáték! – a játék május 29-ig tart!

Hirdetés

A családszervezetek „Anyukák, a (szuper)hősök“ címmel nyereményjátékot indítottak az édesanyák számára

Közeleg a hősök napja, ahol az édesanyákat is szeretnék köszönteni, akik a kialakult helyzetben szintén páratlan erőfeszítésről, időmenedzsmentről és megoldókészségről tettek tanúbizonyságot.

A négy családszervezet – az Egyszülős Központ, a Fiatal Családosok Klubja, a Magyar Női Unió és a Ringató – felhívásának keretében a FICSAK is azt kéri, hogy minden édesanya küldjön el nekik egy fotót, ami meghatározta az elmúlt hónapokat számára, amire nagyon büszke, hogy meg tudta azt csinálni – legyen ez bármi a mindennapokból vagy az új dolgokból, amiben jeleskedett vagy épp nem.

Cél, hogy ezeket a fényképeket egy csokorba gyűjtsék, és a közelgő hősök napja alkalmából megmutassák ország-világnak, ezzel megköszönve minden édesanyának a nem mindennapi helytállást ebben a nehéz időszakban.

A játékban a négy családszervezet felajánlásában 4 értékes ajándékcsomag kerül kisorsolásra: 1 db ajándékcsomag a A Vidék Házhoz jön termékeiből, 1 db Johnny Urbán női táska újrahasznosított anyagból, 1 db Ringató könyvcsomag CD melléklettel, 1 db Royal Clinics ajándékutalvány.

Az „Anyukák, a (szuper)hősök“ játék mind a négy családszervezet Facebook oldalán elérhető, a FICSAK Facebook oldalán is, amire itt már több mint 100 hozzászólás és kép érkezett à

https://www.facebook.com/ficsak/photos/a.673321749477354/1788402017969316/

Szólj hozzá!
hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 21. hét: 2020.05.24

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 22. hét: 2020.05.27