in

Alza.hu kompenzáció – neked jár a 3000 foritn kedvezmény? Klikk és nézd meg!

Hirdetés

Alza.hu kompenzáció – neked jár a 3000 foritn kedvezmény? Klikk és nézd meg!

“Vásárlóink kompenzálása a GVH VJ/16/2020. sz. eljárása keretében 3000 Ft kedvezmény 10 000 Ft feletti vásárlás esetén

A kompenzációt és arra vonatkozó tájékoztatásokat az Alza GVH által nem megfelelőnek talált tájékoztatási gyakorlatának ellentételezéseként nyújtja.”

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

“Az Alza számára, mint ahogyan minden jogkövető cég számára kiemelten fontos a fogyasztók jogainak maradéktalan tiszteletben tartása. Ezért arra szeretnénk bíztatni, hogy amikor online vásárolsz, dönts tudatosan, nézz körül és válogass a webáruházak ajánlatai közül. Döntésed során vegyél figyelembe több szempontot is (ilyen például a termék ára, minősége, elérhetősége, a kiszállítás ára és feltételei), és megfontoltan, külső, kereskedői befolyástól mentesen mérlegeld, hogy számodra melyik kereskedő melyik terméke a legmegfelelőbb az adott célra.”

“Nagyra értékeljük a bizalmadat, és nagyon szeretnénk, hogy körültekintő tájékozódást követően továbbra is az Alza.hu elégedett vásárlóinak körében üdvözölhessünk, ahol termékek ezrei közül válogathatsz, a vásárlás folyamata gyors, kényelmes és egyszerű. A kedvezménykódot valamennyi ügyfelünknek elküldtük, aki 2019 folyamán webáruházunkban vásárolt.” – közölte az az Alza

Bpvebb – Alza.hu kompenzáció

A Alza.hu kompenzáció – neked jár a 3000 foritn kedvezmény? Klikk és nézd meg! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Szólj hozzá!

DC Szuperállatok ligája – íme a szereplők névsora

Házasodna a gazda 4. évad – íme a szereplők névsora