in

Állapotos a Farm egyik játékosa

A Farm parasztházában bizony nem kacsalábon forgó aranykalitkában fog dőzsölni a 14 játékos, hiszen kőkeményen meg kell dolgozniuk a betevő falatért. Egyikőjüknek azonban az embert próbáló környezet mellett a terhességgel járó nehézségekkel is meg kell küzdenie.

A 19 éves Tina kemény fába vágta a fejszéjét: egy növekvő magzattal a pocakjában vág neki a Farm kihívásainak, így a tanyán egyből 14+1 lakó versenyzik majd a 20 milliós fődíjért.

Rövid időn belül egyszerre két álma is valóra vált a fiatal lánynak: jelentkezett a műsorba, ráadásul ezzel egy időben kiderült, hogy babát vár. A gyermekáldásra több, mint fél évet vártak férjével, úgyhogy a kicsi érkezését óriási örömmel fogadták.

Tina mindig is szeretett volna fiatal anyuka lenni és szerepelni a tévében, most pedig, hogy úton van a baba, úgy gondolja, még jobb helyen lenne nála a műsor fődíja.

Számít rá, hogy sokan elítélik


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A terhességét elárulta a műsor készítőinek is, akik fokozottan ügyelnek arra, hogy Tinával együtt az összes szereplő egészségéről szakképzett orvosi team gondoskodjon, ha úgy hozza a helyzet.

A Farmerlány számít rá, hogy sokan majd elítélik a döntéséért, azonban nem aggódik a testi épségéért, hiszen elmondása szerint törekedni fog arra, hogy semmivel ne sodorja veszélybe a baba egészséges fejlődését:

“A 19. században is voltak terhes nők, ráadásul nekik nem volt más választásuk, mint olyan körülmények között várniuk a babát, amilyenben éltek. Én bármikor, ha úgy érzem, hogy nem jó nekem vagy a babának a helyzet, kiszállhatok.”

Szólj hozzá!

Farm az RTL Klub – a beköltözők és jelenleg foglakozásuk

Elindult a Farm: Nádai Anikó bemutatkozott