in

Ági nyereményjáték – nyerj egy raklap szörpöt: a játék augusztus 20-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Ági nyereményjáték – nyerj egy raklap szörpöt.

Vásárolj legalább egy ÁGI szörpöt és legyen Tiéd értékes ajándékaink egyike vagy nyerj egy osztálykirándulást! A vásárlást igazoló blokk AP kódját, vásárlás helyszínét és időpontját töltsd fel a weboldalra.

A játék 2017 június 19. napján 0 óra 00 perc 01 mp-­től 2017. augusztus 20. napján 23 óra 59 perc 59  mp-­ig  tart.

A  pályázatok beérkezésének végső határideje 2017. augusztus 20 23 óra 59 perc 59 másodperc. A vásárlásokat ezen időszak alatt az üzletek nyitvatartási idejében  lehet  megtenni, az egyes üzletek  nyitvatartási  ideje

A Játék időtartama alatt egy Játékos többször is tölthet fel Pályázatot, azonban egy vásárlás adatait csak egyszer lehet feltölteni. Ha valaki több Pályázatot kíván feltölteni, minden Pályázathoz külön, önálló blokkon szereplő külön, önálló vásárlás szükséges.

Amennyiben azonos AP kód, dátum és idő adatok két külön vásárlást takarnak, a rendszer azt egy vásárlásnak kezeli, a második kódot ismételtnek veszi. Ezért, amennyiben két vagy több különálló vásárlással venne részt a Játékos a Játékban, javasolt a több, különálló vásárlást vásárlásonként több mint egy perc elteltével elvégezni.

Nyeremények

Fődíj Osztálykirándulást az ÁGI jóvoltából!
Napi nyeremény: Ars Una iskolatáska
Heti nyeremény: Ars Una iskolatáska

Várjuk a kommentedet!
ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2017. augusztus 19-ei – 33. hét nyerőszámai

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 33. hét: 2017.08.20