in

A szerelem aromája 49. rész magyarul online videa

A szerelem aromája 49. rész magyarul online videa.

Gaviota az édesanyjával együtt minden évben ellátogat a Casablanca birtokra, hogy a gazdag tulajdonos és kávétermesztő Octavio Vallejonak dolgozzanak a betakarításkor. Épp akkor tartózkodnak ott, amikor egy ismeretlen csoport emberrablásra készül a földbirtokos ellen, amely végül meghiúsul a lány szerencsés közbelépése miatt.

Octavio – hálája jeléül – egy darab földet adományoz Gaviota és édesanyja számára, ám még mielőtt ezt írásba foglalnák, a férfi váratlanul életét veszti.

Miközben Gaviota a család beleegyezését próbálja elérni, hogy tiszteljék Octavio úr végakaratát, a fia, Sebastián Vallejo hazaérkezik New Yorkból. A két fiatal pedig első látásra menthetetlenül egymásba szeret.

Nézd meg a sorozat epizódjait: A szerelem aromája


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem került fel a videa oldalra.

A szerelem aromája 49. rész tartalom

Marcela ráeszmél arra, hogy eddig olyan tanácsokkal látta el testvérét, amiket ő sem fogadott meg. Lucía maradásra akarja bírni Sebastiánt, aki minden áron el szeretne költözni szülőhazájából. Iván megtudja, hogy Lucía apjának vállalata csődbe ment. Salinas arra biztatja Gaviotát, hogy próbáljon meg tisztességesen bánni Sebastiánnal.

Ez a cikk A szerelem aromája 49. rész magyarul online videa először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

A szerelem aromája 46. rész magyarul online videa

A szerelem aromája 50. rész magyarul online videa