in

A Semmelweis lett az év filmje! – Nagy Katica tündökölt a díjátadón

A Magyar Mozgókép Fesztivál Díjait a hétvégén adták át Veszprémi Petőfi Színházban, ahol az öt tagból álló szakmai zsűri díjazta a versenyben részt vevő filmeket és alkotóikat.

2024-ben a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, továbbá a legjobb rendezőnek járó elismerést is bezsebelte, Koltai Lajos. A díjátadón természetesen ott volt Nagy Katica színésznő, aki a filmben kiválóan játszotta a női főszerepet.

Katica úgy nyilatkozott a díjátadót követően, hogy rendkívül boldog, hogy egy lenyűgöző, a közönség körében is nagyon sikeres filmhez színészi munkájával hozzájárulhatott. A magas színvonalú, romantikus történelmi filmdrámában szerepelni életre szóló élményt jelentett számára, Hoffmann Emma szerepét alaposan, tudatosan és maximalistaként kívánta megformálni. Nagyon örül, hogy a visszajelzések – és az elismerések azt mutatják, ez sikerült.

Nagy Katica jelenleg is nagyon elfoglalt, hiszen minden héten a szinkronstúdiókban dolgozik, az elmúlt szombaton az Ünnepi Könyvhéten olvasott fel délután. Június 21-19 között pedig már a  Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján vesz rész zsűritagként.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!
Szólj hozzá!

Mózes 5 könyve rejtvény – mutatjuk a segítséget!

Eurojackpot nyerőszámok 2024. 25. hét kedd – ezeket a számokat húzták június 18-án