in

A Nagy Ő 2022 11. rész videa – nézd vissza a neten!

A Nagy Ő 2022 11. rész videa – nézd vissza a neten!

Idén ősszel egy olyan híresség keresi társát ország-világ előtt, akinek érzelmes oldalát eddig csak nagyon kevesen ismerhették. Az ország egyik legmacsóbb színész-rendezője, a sportban is sikeres Árpa Attila lesz a The Bachelor – A Nagy Ő főszereplője, aki ezúttal „holtodiglan” szeretné megtalálni élete párját. Tudja, hogy szereplése meglepi az embereket, de egészen határozott válasza van a kétkedőknek.

– Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet? Erre nagyon egyszerű válaszom van. Miért ne? Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok. Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő. A „mindent vagy semmit” elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést. – magyarázza 2022 bachelor-ja, aki a párkereső reality-t egy korszak végének is tekinti.

– Ezzel a műsorral búcsúzom az ilyen jellegű tévés szereplésektől, hogy egyedül, vagy párral, az majd ősszel kiderül. Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelor-tól: elmúltam 50, van egy csodálatos kamaszlányom, aki mindig is az első számú nő lesz az életemben. – monda el Árpa, aki azt is elárulta, hogy természetesen az sem jelent hátrányt, ha a jelentkezők közt édesanyák is vannak.

De milyen A Nagy Ő számára tökéletes nő?


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

– Izgalmas életem volt eddig, sok mindent kipróbáltam, így számomra az ideális nő is sokszínű, érzékeny és nyitott a művészetek iránt. Önálló személyiség, szereti az állatokat, és ami a legfontosabb, hogy legyen sokrétű a humorérzéke és szeresse a filmeket, sorozatokat. Azt megígérem, hogy egy szokatlanul őszinte és szórakoztató műsor lesz A nagy Ő idén. – zárta sorait Árpa Attila.

A The Bachelor – A Nagy Ő műsor évtizedes sikerének egyik titka, hogy az érzelmek széles skáláját felvonultatja, legyen szó örömről, bánatról, szerelemről, barátságról, intrikáról vagy épp féltékenységről. A főszereplő agglegény vívódásai mellett a párjelöltek egymás közti kapcsolatai is számos konfliktust eredményeznek, hiszen az együtt töltött hetek alatt senki sem titkolhatja a valódi személyiségét.

A műsorba már várják azoknak a nagykorú hölgyeknek a jelentkezését, akik úgy érzik, meg tudnák hódítani Árpa Attila szívét.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a Videa oldalán

Nézd vissza az epizódokat: A Nagy Ő 2022

 

Ez a cikk A Nagy Ő 2022 11. rész videa – nézd vissza a neten! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

A Nagy Ő 2022 10. rész videa – nézd vissza a neten!

A Nagy Ő 2022 12. rész videa – nézd vissza a neten!