in

A Nagy Duett  2018 – Megvan a győztes páros

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap este befejeződőtt a TV2 műsorán A Nagy Duett legújabb, hatodik évada. Ezúttal is tíz sztárpár szállt versenybe. Megvan a győztes, cikkünkből kiderül ki lett az év duettpárosa 2018-ban.

Hatodik évadban  a TV2 nagysikerű showműsorában a profi énekesek és a hangokkal kissé hadilábon álló ismert párjaik hétről hétre álltak színpadra, hogy bebizonyítsák, övék a legszórakoztatóbb, legmeghatóbb vagy épp legviccesebb duett.

Wolf Kati a kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmunddal, Tóth Andi a Guiness rekorder Rippel Ferivel, Kollányi Zsuzsi a sármos Kamarás Ivánnal, Marcellina a fesztiválrajongó Pumped Gaboval, Csobot Adél a televíziós legenda Rózsa Györggyel, Takács Nikolas a kézilabdázó Tápai Szabinával, Gönczi Gábor a képernyőről és színpadról egyaránt ismert Erdélyi Timeával, Gergely Róbert a kalandvágyó Megyeri Csillával, Horváth Tamás a mindig jókedvű Balázs Andival, Szabó Ádám pedig a balettművész Keveházi Krisztinával ragadt mikrofont.

Négyen kerültek a döntőbe

A Nagy Duettet Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván zárta a 4. helyen. A döntő harmadik körében ők nem léphettek már színpadra.

Balázs Andi és Horváth Tamás, Tápai Szabina és Takács Nikolas, illetve Csobot Adél és Rózsa György duettpárosok maradtak versenyben, így a nézők rájuk továbbra is szavazhattak a TV2 Live applikáción keresztül.

Íme a győztes!

3. helyezett:  Csobot Adél-Rózsa György
2. helyezett: Takács Nikolas-Tápai Szabina

A verseny győztese végül  Horváth Tamás-Balázs Andrea lett

A Nagy Duett 2018 – Szerinted melyik volt az évad legjobb párosa? VOKSOLJ ITT!

Várjuk a kommentedet!

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 22. hét: 2018.06.03

Szavazz! A Nagy Duett 2018 – Szerinted melyik volt az évad legjobb párosa?