in

A milliomos szakács: Ők lesznek a házigazdák

Jön A milliomos szakács – A műsor házigazdái Rákóczi Feri és Széll Tamás lesznek.

Idén ősszel vadonatúj gasztro-vetélkedő indul a TV2 képernyőjén, amelyben gyakorlott szakácsok versengenek majd az egymilliós heti nyereményért. A műsor házigazdái Rákóczi Feri és Széll Tamás lesznek.

A TV2 idén ősszel új gasztro-vetélkedővel várja a nézőket a képernyők elé. A milliomos szakácsban olyan konyhaművészek versengenek majd, akik dolgoztak már szakácsként, érdeklődnek a modern gasztronómia iránt és úgy érzik, szívesen összemérik a tudásukat versenyző társaikkal egy izgalmas és szórakoztató műsorban. A tét nem kicsi: az epizódok győztesei egymillió forinttal lesznek gazdagabbak. A műsor házigazdái a fakanállal is jól bánó Rákóczi Feri és Széll Tamás, Michelin-csillagos séf lesznek.

– Ha én versenyző lennék, két dolog miatt izgulnék, de mocskosul, az egyik – értelemszerűen – az egymillió forintos nyeremény, a másik pedig Széll Tamás metsző tekintete. Ember legyen a talpán, aki kiállja egy vérprofi séf vizslató nézését. – mondta Rákóczi Feri.

– A versenyzés az én szakmámban külön műfaj, külön meg kell tanulni. Nagyon-nagyon nehéz összpontosítani, ha tudod, hogy az ételt később “ízeikre” szedik, kritizálják, és végig figyelemmel kísérnek a konyhában. Továbbá a tét sem piskóta, egymillió forint! Külön öröm, hogy ezt ezúttal kívülről szemlélhetem, bírálhatom. Jó móka lesz! – árulta el Széll Tamás


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A hetente jelentkező gasztro-vetélkedő minden adásában 3 szakács verseng egymással, akiknek egy meghatározott ízvilágban kell ínyencségeket varázsolniuk az asztalra. Konkrét recepteket nem kapnak, a hetente változó tematika ismeretében két fogást kell feltálalniuk a zsűrinek. A bevásárlás gyorsasági verseny is egyben és minden játékos csak abból főzhet, ami a kosarában található. A leghamarabb célba érő szakács elnyeri a lehetőséget, hogy ellenfelei helyzetét megnehezítve közölje velük, melyik receptet nem készíthetik el.

A kész fogásokat Tamás mellett további két kiváló szakember, Vrábel Krisztina gasztroblogger és Aczél László étteremkritikus, kreatív szakember véleményezik majd és a leggyengébbnek tartott szakács kiesik, ketten folytatják a versenyt.

A második körben villámfeladatokat megnyerve választhat a győztes, hogy két különböző kosár hozzávaló közül melyikből szeretne főzni. A második forduló zsűrizése után a nyertes szakács nem csak a dicsőséggel, de egymillió forinttal is gazdagabb lesz.

Szólj hozzá!

Media Markt játék: Légy a Pacman király és nyerj.

Vízilabda Világbajnokság 2015 – Magyarország–Olaszország élő közvetítés, live stream