in

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 3. resz videa – nézd meg online

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 3. resz videa – nézd meg online

A Király című sorozat Zámbó Jimmy, a rendszerváltás utáni könnyűzenei élet egyik meghatározó alakjának az életét és tragikus halálát dolgozza fel, valós eseményeket vegyítve fikciós elemekkel.

Jimmy felszolgálóként és pohárleszedőként kezdte, aztán szerezte meg a bárzongorista fellépésekhez szükséges engedélyt – így ismerték meg őt a budapesti éjszaka emblematikus helyeinek látogatói. Aztán a kilencvenes évek elején Joós István zenei producer csinált belőle mindenki által ismert sztárt. Jimmy azonban nehezen viselte a rivaldafénnyel járó nyomást, önpusztító életet élt, ami nem könnyítette meg a hozzá közel állók sorsát sem.

A sorozat arénája a magyar könnyűzene világa, az éjszakai mulatók, a koncertek, a turnék, a tévéműsorok, a szereplői pedig ezeknek a tereknek az ismert vagy kitalált karakterei, Jimmy családja, szeretői, rajongói, testőre, menedzsere. Jimmy egy tökéletes antihős: erős akarata, határozott vágyai vannak, akarja a sikert és mindent el is követ érte. Jimmynek a családja és a karrierje a legfontosabb, miközben ezt a két dolgot sodorja folyamatosan veszélybe.

Jimmy arra vágyik, hogy elfogadják és szeressék. Ez a vágy azonban minden siker dacára beteljesületlen marad. Nem véletlen, hogy a halálát illetően is sok a kérdőjel: a bulvárban, hiradásokban, városi legendákban is felmerült, hogy nem baleset, hanem öngyilkosság, vagy éppen gyilkosság történt. A történet végét mindenki ismeri: a Király meghalt. De mi vezetett idáig?

Szereplők

Rainer-Micsinyei Nóra – Zámbó Marietta
Staub Viktória – Edit fiatalon
Péterfy Bori – nyomozónő
Gyabronka József – Erdős Péter
Ötvös András – Zámbó György
Nagy Ervin – Zámbó Jimmy
Schell Judit – Zámbó Edit, a feleség
Olasz Renátó – fiatal Zámbó Jimmy

Hirdetés

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 3. resz tartalom

Megismerjük a gyönyörű, szabad szellemű és életvidám Marit, aki táncosokból álló csapatával járja Budapest lokáljait. Ezúttal a kezdő állomásuk a Casanova. Mari először Jimmy hangjára figyel fel, majd a színpadon összekapcsolódik a tekintetük. Az első italmeghívást követően egyre intenzívebbé válik a kapcsolat, Jimmy egyedül a családját illetően szűkszavú. Az kiderül Mari számára, hogy van két fia, hogy nős, de már nem él együtt a feleségével, de valahogy mégsem teljesen tiszta a kép. Mari nem aggódik, bízik benne, hogy minden el fog rendeződni…

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 3. resz videa

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalon

Nézd meg a sorozat epizódjait: A Király: Zámbó Jimmy sorozat

Szólj hozzá!

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 2. resz videa – nézd meg online

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 4. resz videa – nézd meg online