in

A hónap dolgozója film – íme a szereplők névsora

Hirdetés

A hónap dolgozója film – íme a szereplők névsora.

Vincent egész életében közalkalmazott szeretett volna lenni, hogy a kényelmes élettel járó előnyöket maximálisan kihasználhassa. Ráadásul a munkajog értelmében kirúghatatlan, így igazi nyugdíjas állás az övé. Egy nap azonban az élete fenekestül fordul fel: amikor a kormány megszavaz egy hatalmas megtakarítási tervet, Vincent feje felett megjelenik a munkanélküliség réme. Mivel azonban önszántából nem hajlandó felmondani, kirúgni pedig nem lehet, főnöke a lehető leglehetetlenebb helyekre helyezi át, hogy megtörje a férfi ellenállását.

Az Északi-sark, a börtön, a bűnözőktől hemzsegő külváros csak néhány, ahol Vincentnek az állása mellett az életéért is küzdenie kell. Ám a megpróbáltatásai során nemcsak a szépséges Evával és a szerelemmel ismerkedik meg, de egy szakszervezeti vezetőtől is tanácsokat kap, hogy miképp tartson ki a végsőkig.

A hónap dolgozója a francia vígjáték és humor legjobb hagyományait követi. A film író-rendező-főszereplője, Jérome Commandeur a kortárs francia vígjáték egyik legsikeresebb alakja. A vígjátékban olyan színészek tűnnek fel, mint a legendás Gérard Depardieu (Asterix és Obelix filmek, Pofa be!, Zöld kártya), Christian Clavier (Bazi nagy francia lagzik-filmek, Jöttünk, láttunk, visszamennénk-sorozat) és Gérard Darmon (Szerelembe gurulva, Asterix és Obelix: a Kleopátra-küldetés, Betty Blue).

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Stáblista:

Szereplők
Christian Clavier Michel Gougnat
Gérard Darmon Roselyn Bacheron
Valérie Lemercier

Pascale Arbillot Isabelle Bailliencourt
Nicole Calfan Martine Peltier

Ez a cikk A hónap dolgozója film – íme a szereplők névsora először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Juhász Gyula múzsája – válasz rejtvényhez

Fazilet asszony és lányai epizódlista: íme a tartalom