in

A Dal 2020 – szavazás, applikáció info

Hirdetés

A Dal 2020 – szavazás, applikáció info, és egyéb hasznos tudnivalók.

Tíz produkciót láthatnak a nézők február 1-én 19.35-től A Dal 2020 első élő válogató adásában.

A három válogatóból összesen tizennyolc dal jut tovább a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a döntőben méreti meg magát, március 7-én.

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár, Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója, Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere, valamint Pély Barna Artisjus díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezi majd.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét SMS szavazáson keresztül, így aktív részesei lehetnek a dalválasztási folyamatnak.

A szavazásszolgáltatást a résztvevő SMS-en keresztül veheti igénybe.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A résztvevők a műsor válogatóiban és elődöntőiben az utolsó dal elhangzása után kezdhetnek 10 percen keresztül szavazni, majd a szavazás folytatódik két dal kiesése után a műsorban elhangzó lezárásig, további 5 percig. A döntőben az összes dal elhangzása után pontozza a négy zsűritag a produkciókat. A négy legtöbb pontot szerző dal közül a nézők SMS-ben küldött szavazatokkal választják ki a verseny győztesét, nagyjából 20 percük van voksaikat leadni. A legtöbb nézői szavazatot szerzett dal nyeri a versenyt.

A résztvevők a televíziós adásból értesülnek az egyes dalokhoz/előadókhoz tartozó kódszámokról: (01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,21,22,23,24,25, 26, 27, 28, 29, 30).

A szavazást a műsorvezető indítja el és zárja le.

Az SMS-részvétel alapdíjas (annak a távközlési szolgáltatónak a tarifája szerint, amelynek
hálózatáról az SMS-t a néző indítja). Azok a telefonszámok, amelyekre SMS-ben szavazat
küldhető, a műsorban rendszeresen elhangzanak, illetve a képernyőn megjelennek, ahogy az a
két számjegyből álló kód is, amely az egyes dalokhoz tartozik. A szavazásban külföldi nézők
is részt vehetnek.

A Dal 2020 applikáció

Az idén nem lehet applikáción keresztül szavazni.

A szavazásszolgáltatás pontozás része a válogatókban és az elődöntőkben az utolsó dal elhangzása után kezdődik 10 percig, majd a kiesők kihirdetése után folytatódik, amíg a műsorvezető bejelenti a szavazás lezárását, 5 perc múlva.

A döntőben a zsűritől legtöbb pontot kapott 4 dalra lehet a résztvevőknek szavazni. A résztvevőknek körülbelül 20 percük van voksaikat leadni (ennek pontos hosszúsága az élő adásban dől el). A legtöbb nézői szavazatot szerzett dal nyeri a versenyt.

Egy telefonszámról 25 érvényes SMS szavazat küldhető – függetlenül attól, hogy hány versenyzőt érint. Az ugyanazon számról érkezett szavazatokat a rendszer a 26. szavazattól akkor is érvénytelennek tekinti, és az összesítéskor figyelmen kívül hagyja, ha azok a szavazási időszakon belül beérkeznek.

A válogatókban és az elődöntőkben kialakult holtverseny esetén a zsűri szótöbbséggel dönt a továbbjutó dal(ok)ról. Ha a zsűri pontozásának eredményeként úgy alakul ki holtverseny, hogy négynél több dal jutna tovább a nézői szavazásra, a zsűri a továbbjutás szempontjából utolsó helyen holtversenyben állók közül vagy az(oka)t a dal(oka)t nevezi meg, amelye(ke)t nem juttat a legjobb négy közé, vagy az(oka)t, amelye(ke)t igen. Ha a Verseny döntőjében az SMS-ben keresztül zajló nézői szavazás eredményeként alakul ki holtverseny, a szavazást – a műsoridő-keretek között, 3 percnél rövidebb időtartamban – kell újraindítani.

Nyerj a szavazatoddal

A nyeremények

A produkció adásaiban az érvényes szavazatot beküldők között az adásban ismertetett nyereményeket sorsolják ki. Minden élő adásban a nézőkkel és szavazókkal, képpel és elhangzással ismertetik az egyes nyereményfa-struktúrát.

Szólj hozzá!

Supershop nyereményjáték 2020 – JÖHET A 20 MILLIÓ? A játék január 31-ig tart

ötös lottó nyerőszámai

Az Ötöslottó 2020. február elsejei – 5. hét nyerőszámai