in ,

A Dal 2019 – Szombaton jön a döntő

A Dal 2019 - ők kerültek a legjobb 4 közé
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton kiderül, hogy melyik Magyarország legjobb dala – jön A Dal 2019 döntő.

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: február 23-án kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

A döntőben az alábbi előadók dalai versenyeznek:

Acoustic Planet – Nyári zápor

The Middletonz – Roses

Vavra Bence – Szótlanság

Fatal Error – Kulcs

Nagy Bogi – Holnap

Oláh Gergő – Hozzád bújnék

Pápai Joci – Az én apám

Szekér Gergő – Madár, repülj!

A Dal 2019 döntőjében vendégfellépőként tiszteletét teszi az AWS is, akik tavalyi, győztes dalukat adják elő, új formában.

A döntőben az is kiderül, hogy ki nyeri A Dal Akusztik online szavazást. A dalok akusztikus feldolgozásaira február 20-án éjfélig lehetett szavazni a www.adal.hu oldalon, az Akusztik menüpont alatt.

A második elődöntőben átadták a A Dal 2019 Legjobb Dalszöveg Írója” különdíjat, amelyet Szepesi Mátyásnak ítélt a szakmai zsűri a Százszor visszajátszott című dalért. A számot a versenyben a Konyha együttes adta elő. A Dal 2019 Felfedezettje”különdíjat idén az Acoustic Planet kapta.

A Dal döntője után is exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza 21.40-től. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel,Forró Bencével és Lolával.

Érdemes követni A Dal 2019 honlapját, valamint FacebookInstagram és YouTube oldalát is, ahol már az adások előtt megnézhetjük, hogyan készülnek a versenyzők a döntő napjára. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal 2019 – döntő – február 23-án, szombaton 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán.

A Dal Kulissza – Minden, amit tudni akartál A Dalról – A Dal döntője után 21.40-től a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén.

Jöhetnek a hozzászólások

A Dal 2019 legjobb 30 mezőnyébe bekerült Oláh Gergő - Hozzád bújnék dala.

A Dal 2019 – Oláh Gergő – Hozzád bújnék

A Dal 2019 - ők kerültek a legjobb 4 közé

Kiderült! Ezzel a meglepetéssel készülnek a műsorvezetők A Dal döntőjében