in ,

A Dal 2019 – Mi a véleményed Pápai Joci győzelméről? Szavazz!

Hirdetés
Hirdetés

Pápai Joci és Az én apám című szám nyerte A Dal 2019 című showműsort szombaton Budapesten.

A Duna és a Duna World csatornán élőben sugárzott döntőbe jutott a The Middletonz a Roses című dallal, Oláh Gergő a Hozzád bújnék című számmal, Nagy Bogi a Holnappal, a Fatal Error és a Kulcs, Pápai Joci Az én apám című dallal, Szekér Gergő és a Madár, repülj!, az Acoustic Planet a Nyári záporral, valamint Vavra Bence a Szótlanság című szerzeménnyel.

Nyert Az én apám

A finalisták produkciói után a szakmai zsűri tagjai egyenként 4, 6, 8 és 10 pontot adtak az általuk legjobbnak tartott négy dalnak. Az így négyre szűkített mezőnyből Pápai Joci, az Acoustic Planet, Vavra Bence és Nagy Bogi száma közül a tévénézők választották ki a nyertest.

A legtöbb szavazatot Pápai Joci kapta, Az én apám lett Magyarország legjobb dala és ő képviselheti az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között Tel-Avivban.

Az én apám lett a 2019-es Petőfi Zenei Díj Az év dala kategória nyertese is, a díjat az adásban Lobenwein Norbert adta át.

A Dal 2019 – Mi a véleményed Pápai Joci győzelméről?

Szavazz!

A Dal 2019 - Mi a véleményed Pápai Joci győzelméről?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

Pápai Joci A Dal történetében az első előadó, akinek kétszer sikerült megnyernie a válogatót, hiszen két évvel ezelőtt Origo című dalával már győzött és képviselte az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. lett.

A 37 éves előadó tizenöt éve szerepel zeneszerzőként és szövegíróként is a hazai könnyűzenei színtéren. Mostani győztes dalát, Az én apámat Molnár Ferenc Caramellel közösen írta. Mint a döntőben elmondta, a dal a szeretetről szól.

A Dal 2019 – Pápai Joci így nyilatkozott a győzelem után

Jöhetnek a hozzászólások

A Dal 2019 - Íme a döntő eredményhirdetése.

A Dal 2019 eredményhirdetés – így fogadta Pápai Joci a jó hírt

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 9. hét: 2019.02.27