in

Hans Zimmer varázslatos filmzenéi Budapesten csendülnek fel

Óriási hír a filmzene rajongóinak: 2024. november 7-én Budapest is otthont ad a The World of Hans Zimmer – A New Dimension turnénak! Az MVM Dome-ban csendülnek fel a világhírű filmzeneszerző, Hans Zimmer ikonikus művei, egy lenyűgöző szimfonikus zenekar és a világ legkiválóbb szólistáinak előadásában. Bár Zimmer személyesen nem lép színpadra, kreatív kurátorként irányítja a produkciót, mely garantálja, hogy a show páratlan zenei élményt nyújtson minden résztvevőnek.

A két Oscar-díjas zeneszerző, Hans Zimmer zenéje a modern filmipar meghatározó hangzásvilága. A The World of Hans Zimmer – A New Dimension turné Zimmer munkásságának új dimenzióit tárja fel, tele érzelemmel, drámával és lehengerlő dallamokkal, amelyek a legnagyobb filmes klasszikusok élményét hozzák el a közönségnek. Olyan híres filmek zenéi hangzanak el, mint a Dűne, a James Bond: No Time to Die, Az Oroszlánkirály, a Gladiátor, a Karib-tenger kalózai, a Batman: A sötét lovag trilógia, az Interstellar, az Utolsó szamuráj és a Top Gun: Maverick. Mindezek a művek a filmzene történetének csúcspontjai, Zimmer pedig újra és újra bebizonyítja, hogy miért emlegetik a “Hollywoodi Lázadóként”.

A turné elődje, a The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration 2018-ban indult, és azóta világszerte óriási sikert aratott. Ez az új show azonban még egy lépéssel tovább megy, bemutatva Zimmer legfrissebb kompozícióit, új hangszerelésben és korszerű vizuális elemekkel kiegészítve. A zenei élmény mellett a látványvilág is lenyűgöző lesz, ami még teljesebbé teszi az estét.

A The World of Hans Zimmer – A New Dimension turné a Semmel Concerts, az RCI Global és a Tomek Productions összefogásában valósul meg, és Budapest is része a turné európai állomásainak. Ez a koncert kihagyhatatlan esemény lesz mindenki számára, aki szereti a filmzenéket, vagy egyszerűen csak szeretné átélni a zene és a filmek varázsát.

Szólj hozzá!

Nem az ének szól majd hangosan, de azért nagyon jó lesz!