in

Ők vitték haza Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban főnyereményét!

Hadas Krisztina, Muri Enikő és Url Izabell Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban második évadának nyertesei. A 12 játéknap során összegyűlt 15,1 millió forinton egyenlő arányban osztoznak.

A nyeremény

A nyertesek közül ketten is jótékony célokra tervezik költeni nyereményüket. Krisztina a Van Helyed alapítványt szeretné támogatni, amely szegény gyerekeket segít, hiszen korábban már forgatott is velük. Izabella pedig egy olyan szervezetet kíván támogatni, amely a kislányok oktatásáért küzd olyan országokban, ahol a nők taníttatása nem magától értetődő. Emellett a nyereménye egy részét új könyvének kiadására fogja fordítani.

Muri Enikő terve

Muri Enikő elárulta, hogy ő egy autóra szeretné költeni a nyereményét. „Nagyon sokat vezetek az életben, szinte csak a munka miatt. Egy nagyon régi autóval járok, és azt szeretném leváltani egy fiatalabbra” – mondta.

A győzelem titkai

A győztesek megosztották, hogy mi a titka a játékban elért sikerüknek. Iza és Enikő egyetértenek abban, hogy az egyik legfontosabb szempont, hogy nem szabad hangoskodni, mert ezzel magadra vonhatod a figyelmet, és gyanússá válhatsz. Kriszta taktikája az volt, hogy ártatlannak mutatkozik, és azt tűzte ki célul, hogy túlélő lesz, nem áldozat. „Ennek érdekében volt, hogy úgy viselkedtem, ami logikátlan volt, vagy kívülről biztos annak tűnt, és olyan döntéseket hoztam, amelyeket a való életben soha nem hoznék meg, de ez egy játék” – tette hozzá.

Ünnep a győzelemért!

Gratulálunk a győzteseknek! Reméljük, hogy a nyereményüket sok jóra fordítják, és inspirálják másokat is a jótékony célok támogatására!

Szólj hozzá!

Különleges mesenaptár jelent meg – fedezd fel a 24 Varázslatos adventi mesét!

Digitális detox PDF – Hogyan szabadulj meg a képernyők bűvköréből?