in

Dr. Schwab Richárd életrajz, wikipédia

Dr. Schwab Richárd gasztroenterológus és belgyógyász, aki a bélflóra és a mikrobiom kutatásának egyik vezető szakértője Magyarországon. A Semmelweis Egyetemen szerezte diplomáját 1995-ben, és jelentős külföldi tapasztalatokat szerzett Bécsben, Baselben és Londonban.

Kiemelkedő szerepet játszott az Oncompass Medicine precíziós onkológiai diagnosztikai cég alapításában, amely a daganatos betegségek személyre szabott kezelésével foglalkozik. Schwab doktor szakterületei közé tartozik az anyagcsere-betegségek, az autoimmun gyulladásos betegségek és a neurológiai kórképek mikrobiomhoz kapcsolódó kutatása.

A DiaVitas program alapítójaként és a budapesti MiND intézet egyik vezetőjeként Schwab dr. úttörő munkát végez a mikrobiom alapú célzott kezelések terén. Kutatásai az egészséges életmód, az időszakos koplalás, a bélflóra és a betegségek összefüggéseit vizsgálják.

Jelenleg a BiomTeam klinikán vezető gasztroenterológus, ahol több országban is részt vesz a mikrobiom-alapú kezelések bevezetésében a rutinszerű betegellátásban​(

Dr. Schwab Richárd wikipédia

Dr. Schwab Richárd jelenleg nem rendelkezik wikipédia oldallal

Szólj hozzá!

Ráskó Eszter életrajz, wikipédia

Hatoslottó nyerőszámok 2024. 40. hét – ezeket a számokat húzták október 6-án