in

America’s Got Talent 2024 győztese

America’s Got Talent 2024 győztese

Az America’s Got Talent (röviden AGT) győztese az 55 éves Richard Goodall lett, aki első meghallgatásán, még az élő show előtt a Journey – Don’t Stop Believing című számával keltette fel mindenki figyelmét, sőt, Heidi Klum zsűritag az arany gombbal (Golden Buzzer) azonnal az élő show-ba repítette Richardot.

Goodall 23 évig gondnokként dolgozott egy iskolában szülővárosában, Terre Haute-ban, Indiana államban. A meghallgatásra azért ment el, mert imád énekelni.

Időközben jegyesével, Angie-vel összeházasodtak, s a tehetségkutató megnyerésével csodás nászajándékkal is gyarapodtak, ami 1 millió dollárt és egy autót jelent.

A műsor alatt hétről-hétre újabb kihívásokkal állt szemben, olyan dalok eléneklésével, mint például a Survivor-tól az “Eye of the Tiger”, ami sokaknak a Rocky c. Stallone-klasszikus betétdalaként lehet ismerős.

Nem mellesleg a döntőben magával a Journey zenekarral állhatott színpadra, ahol első meghallgatásának dalát (Don’t Stop Believing) adta elő. Erről a videó itt látható:

A győztes kihírdetése pedig itt látható:

Gratulálunk Richardnak, és várjuk első albumát, ami garantáltan nem fog sokáig váratni magára!

America’s Got Talent 2024 győztese

Ez a cikk America’s Got Talent 2024 győztese először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Melissa, a Zöld Völgy lánya 68. rész – tartalom, videa, online