in

Egy csodálatos asszony sorozat tartalom

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 20. rész tartalom

Arif egykori szerelme újra felbukkan, és féltékenyen próbálja visszahódítani a férfi figyelmét. A sütivásár sikeres, Arif segít megmenteni Nisan és Doruk hírnevét. Nisan zavarban vallja be az anyjának, hogy apjának szólította Arifot. Bahar rosszul lesz, és Musa úr azonnal kórházba viszi. Eközben Enver gyanítani kezdi, hogy Sirin hazudik neki, és titkol valamit.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 21. rész tartalom

Enver Sarp telefonját elküldi Baharnak, miután letörölt minden kompromittáló bizonyítékot. Doruk eltűnik az óvodából, ezért Bahar és Hatice együtt indulnak a keresésére. Jale közli Baharral a vérvétel eredményeit, amelyek komoly problémákat vetítenek előre.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 22. rész tartalom

Yeliz tanácsára Bahar belenéz Sarp telefonjába. Arif volt szerelme, Bersan úgy dönt, hogy tönkreteszi Bahart, mert érzi, hogy felkeltette Arif érdeklődését. Jale hallomása alapján kezd el kételkedni Sinanban, miután kiderül, hogy a férfi intim helyzetbe került egy kolléganőjével.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 23. rész tartalom

Bahar nyomozni kezd Sarp után, miután egy fénykép alapján Isztambulon kívül járt. Egy levél várja a boltosnál, amely Sarp gyerekkorát meséli el. Eközben Enver tovább kutat Sirin titkai után, ami csak fokozza a lány dühét.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 24. rész tartalom

Bahar megtalálja Sarp üzeneteit, amelyek teljesen kiborítják. Arif segíteni próbál neki, és elviszi a gyerekeket az iskolába. Sirin azonban követi őket, és figyeli minden lépésüket.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 25. rész tartalom

Bahar próbálja hívni a számot, amelyet Sarp üzeneteiben talált, ám Sirin veszi fel, és kárörvendően hallgat. Bahar összeomlik a tudattól, hogy férjének szeretője volt, de másnap egy új Bahar ébred, aki készen áll a változásra.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 26. rész tartalom

Bahar pénzt vesz fel a bankból, de kirabolják. Arif segít neki hazajutni. Hatice gyanút fog, hogy Sirin azon a környéken járt, ahol Bahar lakik. Sirin hazudik az anyjának és közben megkörnyékezi Arifot.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 27. rész tartalom

Sirin bemutatja egy iskolatársát a szüleinek, miközben Enver felfedezi, hogy Sirin naplót vezet. Jale és Sinan figyelmeztetik Bahart, hogy komoly betegsége van, és a kezelés megkezdése sürgető.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 28. rész tartalom

Bahar figyelmeztetést kap, hogy ha nem kezdi meg a kezelést, bele is halhat a betegségébe. Sirin egyre jobban kiborul, amikor észreveszi, hogy szülei tartják a kapcsolatot Baharral. Arif szembesíti Bersant, hogy hagyja békén Bahart.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 29. rész tartalom

Bahar elismeri, hogy valóban beteg, és segítséget kér Sinan doktortól. Nisan megnyeri a novellaíró versenyt, ám előre tudja, hogy anyja nem lesz ott a díjátadón. Enver megtalálja Sirin naplóját, és döbbenten olvassa annak tartalmát.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 30. rész tartalom

Enver elolvassa Sirin naplóját, és mélyen felháborodik a benne található dolgokon. Bahar tovább aggódik a kezelése anyagi vonzatai miatt. Nisan titokban eladja a nyeremény laptopját, hogy pénzhez jusson.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 31. rész tartalom

Yeliz felajánlja, hogy Bahar költözzön hozzá a kezelés idejére, de Teoman, a férje, nem vállalja ezt. Eközben Ceyda figyelmezteti Bahart, hogy Bersan kábítószert rejtett el nála. A rendőrség azonban túl későn érkezik.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 32. rész tartalom

A rendőrök nem találnak semmit Baharnál, de Arif megkérdőjelezi Ceyda történetét. Bahar megtudja, hogy Nisan eladta a nyeremény laptopot, amit nagyon megbánt. Bahar állapota egyre rosszabb, és ezt mások is kezdenek észrevenni.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 33. rész tartalom

Bahar úgy dönt, hogy visszaköltözik az anyjáékhoz, ám Sirin és Hatice sem örül ennek. Sirin úgy tesz, mintha támogatná Bahart, ám titkon továbbra is ellenséges érzéseket táplál iránta.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 34. rész tartalom

Bahar átköltözik Hatice házába, ahol Sirin áruló módon viselkedik vele. Arif felismeri Bahar húgát, aki egykor Melek néven mutatkozott be neki. Ceyda közben nehéz helyzetben van Hikmet segítsége nélkül.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 35. rész tartalom

Bahar beköltözik az anyjáékhoz, ám Hatice és Sirin is kellemetlenül érzik magukat tőle. Jale közli Yelizt, hogy Bahar komoly segítségre szorul. Arif egyre gyanakvóbb Sirin iránt.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 36. rész tartalom

Arif megosztja Yelizzel a titkot Sirinről. Bahar tovább kutat Sarp üzenetei után, és arra a következtetésre jut, hogy férje még életben lehet. Yeliz felfedezi, hogy Sirin volt Sarp szeretője.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 37. rész tartalom

Yeliz egyelőre titokban tartja a felfedezést Bahar előtt, ám Sirint tudatja vele, hogy tisztában van a helyzettel. Baharnak hiányzik Arif, de Ceyda kétségbeesetten keres új férfit.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 38. rész tartalom

Bahar próbálja titkolni betegségét, Sirin pedig bosszút forral, amely végül a gyerekekre csapódik le. Arifnak hiányzik Bahar, ezért meglátogatja. Yeliz szembesíti Sirint a viselkedésével.

Egy csodálatos asszony sorozat 1. évad, 39. rész tartalom

Bahar kimerülten tér haza a kórházból, ahol kezelést kapott. Sirin azonban az anyja ellen fordítja, így Baharnak az éjszakát a hidegben kell töltenie. Ceyda váratlanul beállít Enverékhez, ami Hatice rosszallását váltja ki.

Szólj hozzá!

A Kísértés 11. rész videa, online – nézd vissza!

Egy csodálatos asszony 1. évad 28. rész – tartalom, online, videa