in

Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat tartalom

Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat 60. rész tartalom

Mindenki azt találgatja, vajon kié lehet a holttest. Mahinur és Metin azt gyanítja, hogy Sermint találhatták meg a tóban. Ezek után az egyik szomszéd farmján tűz ütött ki és leégett a farmjuk. Defne továbbra is szenved apja dolgaitól.

Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat 61. rész tartalom

A nyomozás kideríti, hogy a tóban talált holttest Serminé. Metint, Mahinurt, Besimét és Hazimot behívják vallomást tenni. Büsra találkozik Orhannal, továbbra is zsarolni szeretné. A férfi azonban szégyentelenül kihasználja a helyzetet, ráadásul elmondja, hogy minden bizonyítékot töröltek a lány gépéről. Mahinur és Reyhan egy szövetkezeti találkozót szerveznek a falu romló biztonsága miatt. Defne arra készül, hogy ő is részt vesz ezen, és mindent bevall az apjáról.


Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat 62. rész tartalom

Defne végül nem tálal ki az apjáról, ám a titkok és a hazudozások nyomasztják a kislányt. Mahinur, Metin, Besime és Hazim is vallomást tesznek a rendőrségen Sermin halála miatt, eközben a nő megözvegyült férje Melissát követi. Cüneyt reggelire hívja Mahinurt, amikor váratlanul beállít Görkem is. Büsra megszállottan keres bármilyen bizonyítékot, hogy megzsarolhassa Orhant.


Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat 63. rész tartalom

Serkan rátámad Melissára, a hazaérkező Mahinur azonban a testével védi a kislányt. Cüneyt közbelép, és neki köszönhetően, a férfit ártalmatlanná teszik. Kadir nagyon bízik abban, hogy ő lesz az új igazgató. Büsra érzi, hogy Orhan csak játszik vele, miközben az Aksu család feje a feleségének is udvarol.


Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat 64. rész tartalom

Mindenki hősként ünnepeli Cüneyt, Melissa még cikket is ír a helyi újságba. Görkem egyre nagyobb haraggal nézi az apja és Mahinur barátkozását, és úgy hiszi, ebben Melissa keze is benne van. Mahinur és Metin arra készülnek, hogy hivatalosan is örökbe fogadják Melissát, mivel attól tartanak, hogy Sermin halála körüli nyomozás során az is felvetődhet, hogy mit is keres náluk a kislány. Kadir izgatottan készül az igazgatói szék elfoglalására… kissé túl izgatottan is.


Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat 65. rész tartalom

Melissa meggyőződése, hogy Mahinur és Metin elküldi a háztól. Eközben a testvérpár mindent megtesz azért, hogy minél hamarabb elindulhasson az örökbefogadási folyamat. Görkem megtudja, hogy apja hogyan mentette meg Mahinurt, és úgy érzi, Cüneyt nem gondolt rá, amikor veszélybe sodorta magát. Apja és fia között kissé feszült lesz a viszony.


Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat 66. rész tartalom

Bár eleinte Melissa úgy véli, nem jó ötlet őt örökbe fogadni, végül Metin és Mahinur szeretetét látva, már a kislány is boldogan fogadja el a helyzetet. Besime és Hazim rögtön remek lehetőséget látnak ebben, hogy újabb pénzhez jussanak. Kadir önteltsége határtalan, egy hirdetést ad fel a helyi újságban, mely szerint ő lesz az új igazgató.


Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat 67. rész tartalom

Hazim és Besime hasznot szeretnének húzni Melissán keresztül Mahinurból és Metinből. Kadirt hatalmas csalódás éri, nem őt, hanem Yesimet választják iskolaigazgatónak. A férfi úgy érzi, hogy a nő, akit szeret, elárulta őt, így Metinéknél keres vigaszt. Reyhan továbbra is jósol a hozzá betérő nőknek, akik cserébe ajándékokat hoznak. Amikor a férje, Cevdet felfedezi, hogy miket kap, Reyhan hazudni kényszerül.


Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat 68. rész tartalom

Kadir továbbra sem tud megnyugodni, bár valójában, maga sem tudja, hogy mi okozza a nagyobb csalódást; hogy nem lett iskolaigazgató vagy Yesim “árulása”. Yesim Metint kéri meg, hogy segítsen. Melissa szorong Hazim miatt, aki megfenyegette. Eközben szeretné megmutatni Görkemnek, hogy milyen önző, ha az apjáról van szó. Cevdet gyanakodni kezd Reyhanra, miután ő sugdolózva telefonálgat.


Melissa, a Zöld Völgy lánya sorozat 69. rész tartalom

Orhan egy értékes ékszerrel szeretné meglepni Büsrát, azonban Azra megtalálja, és úgy gondolja, a férje neki vásárolta. A gyámügyi hivatal felkeresi Mahinurt és Metint az örökbefogadás miatt, a beszélgetésen pedig ott kell lennie Besimének és Hazimnak is. Melissa rendkívül rosszul érzi magát ennek a két embernek a társaságában, ez pedig a gyámügyesnek is feltűnik. Yesim szeretné visszaadni az igazgatói megbízását, ám véletlenül fültanúja lesz Kadir egyik telefonbeszélgetésének, ami elég érzékenyen érinti.


Szólj hozzá!

Melissa, a Zöld Völgy lánya 61. rész – tartalom, videa, online

Melissa, a Zöld Völgy lánya 62. rész – tartalom, videa, online