in

Testvérek 4. évad tartalom

Testvérek 4. évad, 110. rész

Orhan gyanútlanul készül a vacsorára, ami Fatma asszony szervezett, hogy Sevvalnak kedvezzen. Akif rájön, hogy kit rejt a telefonrabló személye. Gökhan felkeresi Ayla kórtermét, hogy bosszúját beteljesítse.

Testvérek 4. évad, 111. rész

Orhan és Ayten a jó hangulatú vacsorát követően váratlan galibába keverednek. Aybike és Yasmin zaklatott állapotban térnek vissza a kórházba, miközben Akif megpróbál segíteni Sevvalnak. Berk miután értesül a történtekről, kezdeményezi, hogy tegyenek rendőrségi feljelentést. Cansu kellemetlen helyzetbe kerül meggondolatlansága miatt.

Testvérek 4. évad, 112. rész

Nebahat gyanús rosszullétekkel küzd, miközben Ayla-ra vigyáz. Akifnak megjelenik egy régi ismerőse a múltból nagy galibát okozva ezzel számára. Orhan nehezen leplezi nemtetszését Ayten új munkájával kapcsolatban.

Testvérek 4. évad, 113. rész

Sarp félreérthető helyzetben találja unokatestvérét és Cansu-t. Akif terve nem a várt szerint alakul, mikor úgy hiszi, hogy túljárt Gülten eszén. Nebahat rájön rosszulléteinek okára. Süsen élete egy pillanat alatt megváltozik.

Testvérek 4. évad, 114. rész

Ayten és Cansu úgy döntenek, hogy elhagyják Orhanék otthonát. Sevval és Akif jó hangulatban töltik az estét, mikor váratlan hírre lesznek figyelmesek. Ömer kétségbeesve keresi fel Süsen-t, hogy válasz kapjon a szakítás okára.

Testvérek 4. évad, 115. rész

Sarp bosszúvágya nem csillapodik, ezért tervet eszel ki Ayaz ellen. Akif és Sevval felkeresik az erdőben a tetthelyet, azonban túrázókba botlanak. Aybike akaratlanul bántja meg Berket. Ömer küzd a szakítás fájdalmával, mit sem sejtve annak valódi okáról.

Testvérek 4. évad, 116. rész

Sarp tettének súlyos következményei lesznek, miután terve nem a várt szerint alakul Ayazzal. Akif egy éjszakán át őrzi a tetthelyet az erdőben, és mindent elkövet, hogy a kempingező fiatalok elhagyják a területet. Nebahat döntést hoz terhességével kapcsolatban.

Testvérek 4. évad, 117. rész

Aybike-t kínozza a lelkiismeret-furdalás, miután megbántotta Berket. Tolgával és Yasminnal kellemes délutánt töltenek el az erdőben piknikezve, mikor úgy dönt, hogy megpróbálja kibékíteni szerelmét. Akif és Sevval az éj leple alatt igyekeznek eltüntetni a nyomokat, mit sem sejtve arról, hogy nincsenek egyedül. Süreyya-t bántja lánya szomorúsága.

Testvérek 4. évad, 118. rész

Yasmin kellemetlenül érzi magát az iskolában Berk miatt. Orhan és Emin úr között megkezdődik a viszály Ayten miatt. Süreyya nehezen viseli Akif lelkesedését leendő gyermeke iránt. Ömer és Süsen közös nagy napja nem a várt szerint alakul, ezért Ömer egyedül látogat el a házasságkötő terembe.

Testvérek 4. évad, 119. rész

Süreyya elhatározásra jut jövőjével kapcsolatban, miután úgy érzi, hogy Akif hátat fordított neki. Orhan meglátogatja Sevval-t a börtönben, aminek híre Aytenhez is eljut. Ogulcan és Elif tervet eszelnek ki, hogy Ömer-t és Süsen-t megpróbálják kibékíteni.

Testvérek 4. évad, 120. rész

Ömer és Süsen örülnek, hogy kiszabadulnak a bilincs fogságából, mit sem sejtve arról, hogy a napjuk milyen fordulatot tartogat. A gyémántot kereső férfiak megtalálják Ömer főnökét. Süreyya felkeresi Nebahatot, hogy békét kössenek egymással.

Testvérek 4. évad, 121. rész

Süreyya állapota rohamosan romlani kezd. Akif úgy érzi, hogy bajt hoz szeretteire, ezért eltűnik Nebahat látóteréből. Cansu és Aybike között a feszültség tovább fokozódik. Ömer egy vetélkedőre készül, ahol nagyösszegű nyeremény ütheti a markát.

Testvérek 4. évad, 122. rész

Ömer élete egyik legnehezebb döntését kényszerül meghozni. Ayla és Nebahat egy jó hangulatú estének néz elébe, mit sem sejtve annak végkimeneteléről. Orhan vívódik érzelmeivel Ayten iránt, Fatma nagymama viszont mindent elkövet, hogy ellehetetlenítse kapcsolatukat. Az Ataman iskola tanulói kiránduláson vesznek részt Akif szervezésében.

Testvérek  4. évad, 123. rész

Cansu és Aybike vitája elfajul a kirándulás során. Ayten a kapott üzenet miatt döntésre jut jövőjükkel kapcsolatban. Sarp egyre kevésbé rejti el érzelmeit Cansu elől. Az Ataman iskolában elérkezik Ömerék utolsó tanítási napja.

Testvérek  4. évad, 124. rész

Ayten és Cansu útnak indulnak új életük felé, miközben Aybike, Ogulcan és Sarp megpróbálják megtalálni őket. Ömer terveket sző leendő otthonukkal kapcsolatban, azonban a célvonal előtt újabb akadályba ütközik. Az Ataman iskolában elérkezik a bizonyítványosztás ideje.

Testvérek  4. évad, 125. rész

Sarp, hogy segítse a többieket a piacon, egy cselhez folyamodik, mit sem sejtve annak végkimeneteléről. A bálhoz szükséges összeg elérése egyre távolabb kerül Yasminék számára. Ömer úton egy fontos eseményére megpillant egy ismerőst az utcán.

Testvérek  4. évad, 126. rész

Mindenki izgatottan várja, hogy megkezdődjenek a vizsgák, Ömer eközben versenyt fut az idővel. Orhan nagy lépésre szánja el magát, és ehhez gyerekei segítségét kéri. Ogulcan meglepetéssel készül Süsen és Ömer esküvőjének napjára.

Testvérek 4. évad, 127. rész

Ömer és Süsen folyamatos akadályokba ütközik, mikor házasságra kerülne a sor. Az idő múlásával megismerhetjük a fiatalok életének alakulását: Berk és Aybike szülővé válnak, Orhan-t és Ayten-t nagy meglepetés éri, miközben Yasmin és Berk kapcsolata nem a várt szerint alakul.

Testvérek  4. évad, 128. rész

befejező epizód

Süsen és Ömer az otthonukban készülnek az esküvőre. A vendégek között több váratlan személy tűnik fel. Akifot nyomasztja a múltja, ezért komoly elhatározásra jut.

Szólj hozzá!

Árvíz 2024 szeptember – infok itt

Testvérek 4. évad 121. rész videa – tartalom, nézd meg online