in

Megasztár zsűri 2024 – új tehetségek, régi legendák

A 2024-es Megasztár új évada szeptember 22-én startol a TV2-n, és izgalmas változásokkal érkezik. A zsűriben helyet foglal Rúzsa Magdi és Molnár Ferenc Caramel, akik egykor maguk is a Megasztárban tűntek fel, így hitelesen adhatják át tapasztalataikat a versenyzőknek. Mellettük Marics Peti, a népszerű VALMAR együttes tagja, Papp Szabi, a Supernem frontembere, valamint Marsalkó Dávid, a Halott Pénz zenekar énekese segítik a tehetségek felfedezését.

Az idei évad különlegessége a minden eddiginél nagyobb nyeremény: a győztes 40 millió forinttal, egy dalfelvétellel a legendás Paramount Recording Studios-ban (Los Angeles), és egy professzionális videoklippel lesz gazdagabb. A Megasztár 2024 nem csupán a pénzdíjról szól, hanem egy sorsfordító lehetőségről is a fiatal tehetségek számára. A válogatók már idén nyáron elkezdődtek, ahol többszáz énekes-jelölt mutatta meg magát a zsűrinek, akik lelkesedéssel és szakértelemmel válogatták ki a legígéretesebb előadókat.

Szeptember 22-től minden vasárnap este követhetjük nyomon a TV2 képernyőjén, hogy ki lesz az a tehetség, aki megnyeri a Megasztárt és elindul a hírnév felé vezető úton.

Szólj hozzá!

Meddig tart az X-faktor 2024?

Mikor indul a Megasztár 2024? – részletek az új évadról