in

Ötöslottó feladási határidő szombaton – hasznos info játékosoknak itt!

Ötöslottó feladási határidő hasznos info játékosoknak itt!

Az Ötöslottó játékban 90 számból kell 5-öt kiválasztani.

A cél az, hogy minél többet eltalálj a hetente sorsolt 5 nyerőszám közül. Ez akkor jár pénznyereménnyel, ha legalább 2 találatod van egy mezőn, a főnyereményt az 5 találat jelenti.

A sorsolás hetente egyszer, szombatonként zajlik 18:30 és 19:30 között Budapesten, amit a Duna tévé élő adásban közvetít.

Ötöslottó fogadási határidő – szombat 17:30

A feladási határidő azt jelenti, hogy a szelvényeket legkésőbb ezen a napon, ezen az időpontban kell feladni, hogy azok érvényesek legyenek a sorsoláson. A határidőn túl leadott szelvények érvénytelenné válnak, és nem vesznek részt a sorsoláson.

Az Ötöslottó szelvényeket a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein, a Szerencsejáték Zrt. honlapján vagy a Szerencsejáték Zrt. mobilapplikációjában lehet feladni.

Az értékesítőhelyeken a szelvényeket készpénzzel vagy bankkártyával is lehet kifizetni. A honlapon és a mobilapplikációban a fizetés bankkártyával vagy átutalással lehetséges.

A szelvényeket a feladási határidő előtt bármikor fel lehet adni. Amennyiben a játékos több szelvényt is szeretne feladni, akkor azokat a feladási határidő előtt egyben is be lehet adni.

Ha a játékos a sorsolás napján szeretne szelvényt feladni, akkor azt a Szerencsejáték Zrt. online felületein is megteheti. Ebben az esetben a szelvényeket a sorsolás napján 17:30-ig lehet feladni.

Szólj hozzá!

LIDL Zord nyereményjáték: nyerj egy sneakert

TOP 3-ban az Ötöslottó főnyereménye – szerinted valaki elviszi a héten a milliárdokat?