in

Az Év Legfittebb Üzletasszonya élőben válaszol

A Szafi királynője mindent elárul a sikertermékekről!

A Fáklya Rádió Cool-túra című magazinjának vendége augusztus 1-jén 20 órától Ipsits Anita, a Szafi Productst Kft. ügyvezető igazgatója, az “Az Év Legfittebb Üzletasszonya” díj idei nyertese lesz. Tartsatok most is Biró Zsolt műsorvezetővel, mert érdekes beszélgetés lesz, az biztos!

A Szafi termékeket senkinek nem kell bemutatni, mert még azok is hallottak róluk, akik nem élnek semmilyen ételallergiával. Ám azt ők is tudják, hogy a Szafi megoldást nyújt, igazi alternatívát kínál, így téve könnyebbé a meglehetősen erőt és kitartást igénylő életmódot.

A Szafi Productst Kft. pedig nem lenne sikeres, ha szakértelmével nem vezetné kitűnően Ipsits Anita ügyvezető igazgató, aki nemrég az „Az Év Legfittebb Üzletasszonya” díjat is elnyerte.

Anita pénzügyi területről indult, ahol kellő tapasztalattal vértezte fel magát ahhoz, hogy férjével belefogjanak a „Szafi-kalandba”: megvásárolták a cég 80 százalékát, a sikersztori pedig beindult. Persze nem magától alakultak jól a dolgok, hanem rengeteg munkával és kitartással épültek a mára cégóriássá változó Szafi alapjai, falai és ki tudja, hol van a vége a képzeletbeli építkezésnek?!

Egyébként Anitát nem csak az üzletasszonyi érzéke vezette, hanem érezte: ezeket a termékek minőségiek és segíthetik a várandóságát. Nincs ételallergiája, csak egész egyszerűen szeretett volna tudatosan élni és étkezni. Ez a felfogás az üzleti életben is jellemzi Anitát és férjét is, a cégüket is így vezetik. A Szafi termékek pedig tiszta, magas minőségű alapanyagokból készülnek, sokukat kézi csomagolással gyártják, hogy ne kelljen semmilyen csomósodásgátlót, adalékot használniuk. Hogy minél tökéletesebbek legyenek a kínált dolgot, termékfejlesztői és dietetikus csapat is segíti a munkájukat. Küldetésnek tekinti, hogy csak a legjobbat nyújtsák a vásárlóknak, a fogyasztóknak.

A munkában és a családi életben is a harmóniában élnek, ez pedig látszik a cég egész arculatán és a termékekben. S gondoltátok volna, hogy a kedvence a lángos?

Nos, ha további érdekes részletekre is kíváncsiak vagytok, akkor azt javasoljuk, hallgassátok a Fáklya Rádió Cool-Túra című adását augusztus 1-jén is, este 20 órától a www.faklyaradio.hu linkre kattintva! Vagy akár nézzétek élőben a beszélgetést a twitch.tv/faklyaradio oldalon. Higgyétek el, most is hiba lenne kihagyni!

Szólj hozzá!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámok 2024. 31. hét – ezeket a számokat húzták július 31-én

Napi Mázli nyerőszámok 2024. július 31