in

Ördögkatlan 2024 – jegyek, fellépők, programok

Az Ördögkatlan Fesztivál, amely 2024-ben is megrendezésre kerül, az egyik legnépszerűbb kulturális esemény Magyarországon. A fesztivál változatos programjai, híres fellépői és különleges hangulata miatt minden évben rengeteg látogatót vonz.

” Sokan vagyunk, nagyon sokan, akik hiszünk abban, hogy legalább öt napig az emberi igényesség, kíváncsiság és szeretet uralhatja azt a kicsi szigetet, amit Dél-Baranyában együtt létrehozunk. Örökös védnökeink (Törőcsik Mari és Cseh Tamás) fogják kezünket, és súgva biztatnak bennünket-benneteket: „Legyetek nem-normálisak és bízzatok azokban, akikből árad a szeretet”, súgja Mari, majd Tamás hozzáteszi: „A világnak mindig lesz egy-két olyan szeglete, ahová el lehet menekülni”. Tamás, talán egyetértesz, az Ördögkatlan ilyen kicsi szeglet. Ide bújunk, ide gyűlünk, és hisszük, hogy lehet szépen és jól. Az Ördögkatlan Fesztivál lényegét tekintve az elmúlt 16 évben változatlan: a művészi minőséget legfontosabbnak tartva összművészeti közösségi eseményt szervezünk, melyben megtapasztaljuk, az alkotás és alkotók minősége mindenkiből előhívja az emberi minőséget.” – írják a szervezők

Jegyek

Az Ördögkatlan Fesztiválra a jegyek elővételben és a helyszínen is megvásárolhatók. Az elővételes jegyek általában kedvezményes áron érhetők el, és többféle típus közül választhatunk:

  • Napijegy: egy adott napra érvényes belépő
  • Bérlet: a teljes fesztivál idejére szóló belépő
  • Gyerekjegy: kedvezményes jegy a fiatalabb látogatóknak

A jegyvásárlás részletei és az árak a fesztivál hivatalos honlapján találhatók.

Fellépők

A 2024-es Ördögkatlan Fesztivál fellépői között számos neves művész, zenekar és előadó szerepel. Az esemény különlegessége, hogy nemcsak zenei programokat kínál, hanem színházi előadások, irodalmi estek, kiállítások és workshopok is várják a látogatókat. Az idei év sztárfellépői között találhatók:

Programok

Az Ördögkatlan Fesztivál programkínálata rendkívül gazdag és sokszínű. A zenei koncertek mellett számos egyéb kulturális program várja az érdeklődőket:

  • Színházi előadások: hazai és nemzetközi társulatok előadásai
  • Irodalmi estek: neves írók, költők és előadóművészek részvételével
  • Képzőművészeti kiállítások: helyi és nemzetközi művészek alkotásaival
  • Workshopok: kreatív foglalkozások minden korosztály számára
  • Gyerekprogramok: interaktív játékok, mesék és kézműves foglalkozások a legkisebbeknek

Helyszín

Az Ördögkatlan Fesztivál helyszíne Villány és környéke, amely festői környezetével és gazdag kulturális örökségével tökéletes hátteret biztosít az eseménynek. A fesztivál több helyszínen zajlik, így érdemes előre tájékozódni a programok pontos helyszíneiről és időpontjairól.

Összegzés

Az Ördögkatlan 2024-ben is rengeteg élményt és kulturális gazdagságot kínál. Ne hagyd ki ezt a különleges fesztivált, és szerezd be jegyeidet időben! További információkért látogass el az Ördögkatlan hivatalos honlapjára, és készülj fel egy felejthetetlen élményre.

Szólj hozzá!

Ferencvárosi TC–The New – tévében, online közvetités, live stream

Penny Repont automata – infok itt