in

ORGANIC INDIA: A Tulsi teák varázslatos ereje

Fedezd fel a Tulsi teák sokszínű erejét

Az ORGANIC INDIA egyedülálló márka, amely ötvözi az indiai hagyományos gyógynövények erejét és a fenntartható mezőgazdaságot az egészségesebb életmód szolgálatában. Középpontjában a Tulsi, más néven szent bazsalikom áll, amelyet az ayurvédikus orvoslásban évszázadok óta használnak.

Az ORGANIC INDIA célja, hogy a hagyományos gyógynövényeket modern technológiával egyesítve olyan termékeket kínáljon, amelyek támogatják az egészséges életmódot és a fenntartható fejlődést.

Az ORGANIC INDIA termékei 100%-ban organikusak és környezetbarát csomagolásuk is hozzájárul a fenntarthatósághoz.

Az 1990-es években egy kis, nemzetközi csoport alapította a vállalatot Lucknowban, Észak-Indiában, inspirációt merítve H.W.L. Poonja, vagyis “Papaji” szellemi vezető tanításaiból.

Tulsi tea rendelése

Az ORGANIC INDIA célkitűzése, hogy fenntartható üzleti modelljével támogassa az indiai gazdálkodók megélhetését képzések és oktatások révén. A vállalat olyan szerves és biodinamikus gazdálkodási módszereket fejlesztett ki, amelyek segítik a biztonságos és hatékony gyógynövények termesztését. Az alapítók küldetése, hogy az egész világ számára elérhetővé tegyék ezeket a természetes, egészséges termékeket, ezzel is hozzájárulva egy jobb jövőhöz.

Szólj hozzá!

Hatoslottó nyerőszámok 2024. 29. hét – ezeket a számokat húzták július 21-én

Találd meg a tökéletes jógaszőnyeget magadnak!