in

OTP Szép kártya egyenleglekérdezés – infok itt

Az OTP SZÉP kártya egyenlegének lekérdezése többféle módon is elérhető. Az alábbiakban bemutatom a leggyakoribb módszereket.

Online felületen

Lépj be az OTP SZÉP kártya portálra, ahol a kártyaszám és a TeleKód megadásával ellenőrizheted az egyenlegedet. Az azonosítás után megtekintheted a rendelkezésre álló összegeket a különböző zsebekben (szálláshely, vendéglátás, szabadidő)​ (OTP Portálok)​​ (OTP Portálok)​.

Mobilalkalmazáson keresztül

Az OTP SZÉP kártya mobilalkalmazás letölthető a Google Play és az App Store áruházakból. Az alkalmazásban a kártyaszám és a születési dátum megadása után követheted az egyenlegedet és a tranzakciókat​ (OTP Portálok)​.

Telefonon

Az OTP SZÉP Vonalat (06-1-3666-222) felhívva, az 1-es gomb megnyomása után a kártyaszám utolsó 10 számjegyének és a 3 jegyű TeleKód megadásával is lekérdezheted az egyenlegedet​ (Szépkártya.hu)​.

POS terminál

Amikor a kártyáddal fizetsz egy elfogadóhelyen, a terminál által kinyomtatott bizonylaton is láthatod az egyenlegedet​ (Szépkártya.hu)​.

Ezek a módszerek mind egyszerűen hozzáférhetők és biztonságosak, így könnyen ellenőrizheted, hogy mennyi pénz áll még rendelkezésedre a SZÉP kártyádon.

Szólj hozzá!

Hőségriadó szintek: hogyan védekezzünk a kánikula ellen?

Nyomtatható rejtvények gyerekeknek: szórakoztató és fejlesztő játékok egy helyen