in

Repont app – letöltés, használat

Megérkezett a REpont app, három szuper funkcióval! 

A térképes keresővel és a vonalkód leolvasóval egyszerűbben válthatod vissza az italcsomagolásokat, sőt, már a bankszámládra is kérheted a visszaváltott palackok után járó összeget. 

💚

Válts vissza könnyedén a REpont appal!

Hazánk új szelektív visszaváltó rendszere készen áll, hogy együtt tegyünk a környezetünkért.
A visszaváltásban segít a REpont app.

Az applikáció letöltése után regisztrálni kell. Nevet, telefonszámot és e-mail címet kell megadni. Erre jön egy e-mail a belépési kóddal. Ez beütve sms-kód következik, azt is be kell írni. A későbbi belépéshez jelszót kell megadni, ami 12-16 jegyű(!) kell, hogy legyen, kisbetűvel, nagybetűvel és számmal. És persze meg kell adni a bankszámlaszámunkat.

Repont app letöltés
Repont app használat

REpont app fiók deaktiválása

Sajnáljuk, hogy úgy döntöttél törlöd REpont app fiókod.

Fiók törlési kérelmed emailben tudod benyújtani az [email protected] címen. Ügyfélszolgálatunknak írt leveledben a fiók törléséhez tüntesd fel az email címed és az applikáció profil fülén található felhasználói azonosítót.

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben történt utalás a tranzakciós adatokat megtartjuk a számviteli törvényben meghatározottak szerint.

A REpont app fiók használata során benyújtott reklamáció esetén, az általad megírt panaszt szintén megőrizzük a fogyasztóvédelmi törvényben meghatározattak szerint.

A személyes adatait (név, telefonszám, email cím, bankszámlaszám) a kérelemtől számított 90 nap után töröljük.

Szólj hozzá!

Napi Mázli nyerőszámok fríss, mai: íme a 2024. július 16-ai sorsolás eredménye

REpont automata működése – így müködik az üvegvisszaváltás 2024-ben