Cofidis – valóra váltják az álmodat

Hirdetés
Hirdetés

A 10 éves Cofidis most 10 álmot valóra vált!

Mindenkinek van egy álma. Egy nagyobb, szebb lakás, egy távol élő, rég nem látott rokon meglátogatása, a gyerek jövőjének biztosítása vagy gondoskodás saját egészségéről.

Mire költenél 1 millió forintot? Írd meg, mert most akár meg is valósulhat!

“Várjuk az Ön álmát is 2016. március 16. 6:00 órától 2016. április 30. napján 24:00 óráig! Írja le, mit szeretne megvalósítani és miért! Legyen meggyőző, hogy a győztesek között lehessen! A vágyott álomról vagy a lecserélni kívánt valóságról képet, illetve videót is mellékelhet leírásához.

A legötletesebb, legérdekesebb, legszemélyesebb 10 kívánságot a 10 éves Cofidis teljesíti. Nem csak 1 millió forinttal járulunk hozzá álmához, hanem a megvalósításról is gondoskodunk. Ön megálmodja, a többit nyugodtan ránk bízhatja! Örülünk, ha segíthetünk!” – közölte a Cofidis.

A Pályázat zsűrije a határidőben beérkezett Pályázatok közül azt a 20 Pályázatot választja ki, amelyeket a legkreatívabbnak, legeredetibbnek és legegyedibbnek ítél meg a zsűritagok pontozása alapján.

A kiválasztott 20 pályázat közül az a 10 pályázat nyeri el a pályázatot, amelyekre a Közönségszavazáson a legtöbb érvényes szavazat érkezik. Két vagy több pályázat megegyező szavazatszáma esetén a Pályázat zsűrije választja ki a nyertes pályázatot.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super