in

Virtuózok – sok zsebkendőre volt szükség a kicsik középdöntőjében

Hirdetés

Megható pillanatok sorozatát élhették át a Virtuózok nézői, hiszen kilenc rendkívül tehetséges versenyző, öt különböző hangszer és két testvérpár versenye is volt a kicsik korosztályának középdöntője, melyben már az első produkciót követően előkerült a zsebkendő:

Mohai Viola örömében könnyezett. A produkciók folyamán további örömkönnyekkel teli pillanatoknak lehettünk tanúi, mind a versenyzők, mind a szülők részéről.

A zsűri sem tudta tétlenül nézni az előadásokat, sokszor kezük, lábuk és lelkük is együtt zenélt a gyerekekkel, ahogyan Nagy Krisztina (Kiki) zongorajátéka közben is.

A mai adás a testvérek versenyéről is szólt, hiszen az Abouzahra (Amira és Mariam) és a Patkós (Maja és Mariann) testvérek is egymás ellen versenyeztek.

JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A zsűri dolgát Veér Lili produkciója sem könnyítette meg, hiszen a kicsi lány igazán virtuóz hegedűjátékkal kápráztatta el a közönséget. Majd Patkós Maja előadását követően Kesselyák Gergely is elismerően nyilatkozott.

“Mentségemre szolgáljon, miután nem adtam neked a szobromat, nem adtam senkinek.” – utalt vissza az elődöntő drámai pillanatára.

Az előadásokat követően így a zsűrinek ismét nagyon nehéz dolga volt: kilenc csodálatos produkciót láthattunk, és nekik dönteniük kellett.

A végső eredmény kihirdetése előtt egy közös produkció következett a sztárfellépő Szirtes Edina “Mókussal”. Edina szólókoncertjére is meghívta mind a kilenc versenyzőt, hiszen ő sem tudott választani közülük.

Az este értékelésekor Némethy Attila ezekkel a szavakkal dicsérte a kicsik mezőnyét: “Kerestem a tehetségeket, és találtam kilencet” – mondta a zongoraművész.

Ezt követően a második középdöntő eredményhirdetése következett. Elsőként Batta András mondta el, hogy aki biztosan továbbjut a döntőbe az Holozsai Eszter. Miklósa Erika Patkós Mariannt mondta, míg Szenthelyi Miklós Kelemen Gazsi továbbjutását jelentette be. Így a kicsik mezőnyéből ők hárman jutottak a május 27-i döntőbe.

Szólj hozzá!

Freddie reagált a sorsolás eredményére

Freddie: “Nem akartam, hogy bármi elterelje a figyelmemet”